További fogyókúrás cikkek

❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
Szépségtörténelem
Sok ezer évvel ezelőtt a szépség a buja, gömbölyded formákkal volt egyenlő. Ma a karcsúság a divat. »

Én, mint tehén...
Nem vagyok dagadt, ahogy nem az nőtársaim jó része sem. Az áruházakból mégis ezzel a szent meggyőződéssel távozhatunk rendszeresen. Ezt akarják elhitetni velünk. De kinek jó ez? Elcsábultam. Bedőltem az egyik neves nagyáruház szórólapjának - mint élete során átlag... »


Harc a túlsúly ellen
Minden kornak megvoltak a maga divatos diétás módszerei, az utóbbi évtizedekben azonban napvilágra kerültek olyan tudományos eredmények, melyek tükrében már az egyes módszerek negatív hatásait is mérlegelni kell. Számtalan tévhit él a köztudatban, melyek nem csak... »

Én kis történetem!
Rémálom volt az életem kövéren és úgy éreztem az egész világ engem figyel. Depreszió, hányás, bűntudat jött sorban és sorban. De íme, az én kis történetem röviden tömören. Lehetet volna még fokozni, de az már tényleg szörnyű lett volna! »

Mi lenne a jó?
Tegnap este nem tudtam aludni és eszembe jutott, hogy régebben ígértem új cikket az étkezési zavarokról... Úgy döntöttem, inkább arról írok, hogy szerintem milyen úton kellene őket jobb életvitelre bíztatni... »

Update heti étrendek
Nagyon sokan azért adják fel ezt a diétát,mert nincs ötletük a menük kitalálásához,és unalmas számukra a megszokott étrendük.Nekik ajánlok egy pár menüsort,napi ötszöri étkezéssel. Az ételeket lehet variállgatni,hozzátenni,elvenni belőlük! Az Update rendszer ... »

Kezelések a fogyókúra hatásosságának növelésése
Az Arc-Alak Szépség Stúdió különböző masszázsformái és testkezelési eljárásai segítenek sz eredményesebb karcsúsodásban, a salakanyagok eltávolításában és a bőr megszépítésében. Látogatóinknak 10% kedvezménnyel! »

-10kg/hó forradalmian új Norbi update1
Forradalmian új étrendhez ajánlok menüt. Remélem segítek ezzel egy kicsit azoknak, akik bajban vannak a napi-heti menü összeállításával kapcsolatban. Persze lehet újítani, változtatni, én is szoktam kontárkodni, de természetesen csak az Update keretein belül! »

Igy éld túl a karácsonyi dínom-dánomot!
Eleged van abból, hogy a célszerű gumis derekú szoknyát, nadrágot veszed fel, vagy vacsora után ki kell eresztened az övedet, ami eredetileg arra szolgálna, hogy megakadályozza azt, hogy hiányában ugyanaz a nadrág lecsússzon rólad? »

Az elért testsúly megtartása
Egy dolog leadni a felesleges kilókat, és egy másik az elért sikereket megőrizni. Sokan esnek a jojó rabságába, amikor végre sikerült pár kilótól megszabadulniuk, megpróbálják bepótolni a kiesett finom falatokat és hamar ott találják magukat, ahonnan elindultak a... »

❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.