További fogyókúrás cikkek

❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
Életmód változtatási tanácsok
Ahhoz, hogy elkerüljük a betegségeket, nemcsak az egészséges táplálkozásra kell odafigyelnünk. Életmódunkat is meg kell változtatnunk: ki kell küszöbölnünk káros szenvedélyeinket, rossz szokásainkat, helytelen életfelfogásunkat. És ne feledjük a mondást: ép... »

Nagy fogyás eredmények - közeleg a vége!
Változtak a szabályok a Nagy fogyásban a 8. műsortól, megszűntek a csapatok, mindenki magáért harcol ezentúl. Az eredmények mostantól nem kilóban, hanem százalékban számolandók, és a két legrosszabb eredményt elérő játékos közül, a kiszavazás alapján az egyiknek távoznia kell. »


Te döntesz
Hogyan függenek össze a plusz kilók a rossz döntésekkel, amit elkeseredettségünkben hozunk. Zsír-drog-homály. Polli csak a normáknak akart megfelelni, ezért dobott ki az életéből éveket. Mindenki maga dönti el, hogy mit akar elérni és milyen árat hajlandó érte... »

Csodagumó: a csicsóka
Nemcsak a női divat változik, hanem a termelt növények divatja is. Egyeseket valamikor nagy lelkesedéssel kultiváltak, ezek azután valamilyen ok miatt fokozatosan kiszorultak a földekről. Közéjük tartozik a csicsóka is, amely bízom benne, hogy helyesen ítélem meg... »

Étkezési zavarok
Ez a cikk az étkezési zavarok okairól, kezelési módjairól és érdekességekről szól. Manapság sok problémát okoz a falánksági rohamok eredményeként kialakuló elhízás, de az anorexia és a bulímia ugyanolyan veszélyes betegségek. Fontos tudni, hogy az utóbbi kettő... »

Fogyás hideg sörrel (humor)
A termodinamika elvén működő fogyókúrás módszer »

Kelley-féle táplálkozási program
Mivel különbözőek vagyunk, különféle a táplálékösszetétel igényünk is. Ezért fontos az úgynevezett egyénre szabott diéta. Ma már sok segítség áll rendelkezésünkre, hogy táplálkozásunkat egyénre szabottan tudjuk összeállítani. »

"A nagy fogyás" csapateredmények
Sokan vártuk kíváncsinak ezt a műsort. Ebben a cikkben megpróbálom hétről-hétre követni az elért eredményeket. Vajon melyik módszer hatásosabb: Alexandra súlykontrollja, vagy Norbi update-je? Majd meglátjuk! Addig is az eremények... »

Ha éhezel, elhízol!
Mára odajutottunk, hogy tíz emberből kilencen biztosan valami diétát tartanak.Míg hazánkban elsősorban az elhízás okoz komoly problémát, addig a világ számos területén az éhínség.Egy átlagos felnőtt napi 8500 kJ (kilo Joule) energiát használ el. Az élelmiszerekből... »

Fogyni szeretnék = önsanyargatás (?)
Rengeteg cikket, hozzászólást olvashatunk, hogy a súlyfelesleggel küzdők mit meg nem tesznek azért, hogy egy-két kilót sikeresen leadjanak. Bizony nem könnyű! A fogyókúra sem egyszerű, és nehéz okosnak lenni! Mindenki más módszerre esküszik, vagy kétségbeesetten... »

❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.