További fogyókúrás cikkek

❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
Leszámolás az ördöggel, avagy elég a kövérségből!
A következőkben a küzdelmeimet szeretném elmesélni a felesleges kilóimmal, melyek már évek óta kísértenek. De most végre elhatároztam magam és leszámolok ezzel a démonnal, mely egyre jobban rám telepszik.. »

Hatékony fogyás?
Létezik hatékony és tartós fogyás, vagy csak áltatnak minket a reklámokkal, amiknek újból meg újból bedőlünk?! Éheztessük magunkat hetekig, vagy járjunk "hogyan lehet meghalni súlyzó nélkül" tornára, de szaladgálhatunk a jó tisztító teáktól naponta tízszer is Wc-re? »


Háj-háború
Mész az utcán, szembejön egy kirakat, belenézel és elborzadsz. Ki ez a kövér csaj? Kérdezed magadtól. Aztán szomorúan konstatálod, hogy te magad. Végül megrázod a fejed és veszel három gombóc fagyit vigasztalásul. Ismerős a szitu, drága hölgyeim? Ha igen, olvass... »

Most már elég
Nem akartam egy átlagos cikket írni, ahol csak ömlengek. Cikkemben leírom, hogyan tervezem el a fogyásomat, és egy hónap múlva újra írok, hogy mi is lett mindebből. Cikket bátorításnak szánom. A kép engem ábrázol 2009. május 9-én. 107 kg tiszta zsírt. Remélem... »

Böjtikutya, avagy csalánba nem üt a ménkű
Megpróbáltam nektek leírni és összefoglalni a az elmúlt hetemet, amelyben a léböjt rögös országútján barangoltam. Szeretném, ha a tapasztalataim segítenék azokat, akik bizonytalanok vagy lemondóak magukkal szemben. Ez egy járható út! »

Hogyan fogyjunk? Fogyókúra vagy diéta?
Mielőtt elkezdünk bármilyen fogyasztó eljárást gondoljuk végig, hogyan változtatjuk meg a szervezet működését. A tartós fogyáshoz a testzsírtartalmat kell csökkenteni. A gyors fogyást ígérő módszerek esetén a gyors testtömegcsökkenést a szénhidrát-, fehérje- és... »

Pont nekem ne sikerülne?!
Sokadik próbálkozás, sokadik fogyókúra után, eredménytelenül állok a mérlegen. Miért nem sikerül fogynom? Módszerek, amiket kipróbáltam, egyik sem volt hatásos. Most újult erővel a saját szabályaim szerint játszom! »

Halál minden fogyókúrára!
Talán furcsának találhatod a címed, de ami még jobban szemet szúrhat neked, az a cikk írója... Egy átlagsúlyú nő hogyan írhat ilyen felháborító című cikket, egy olyan oldalon, ahol köztudott, hogy egyre csak növekszik a fogyni vágyók klubja... »

Kiút az evés rabságából
Hogy kinél miért alakul ki függőség valamitől, és miért épp attól, a másik embernél meg miért nem, ez még a szakemberek előtt is titok. Ám ennek ellenére kereshetjük, sőt jó is, ha keressük a kiutat. Van, aki az evést használja visszatérő gyakorisággal... »

Néhány képlet a sikeres súlyvesztéshez
A diéta vagy fogyókúra előtt jó, ha az ember tisztában van azzal, hogy a testtömegének megfelelően mennyi a minimális kalória, szénhidrát, fehérje és zsír bevitel. Ez a néhány képlet segítségünkre lehet a sikeres súlyvesztés eléréséhez. »

❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.