További fogyókúrás cikkek

❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
Kösz, jól vagyok!
Annak idején sehogyan sem értettem, miért akarnak az anyukák visszamenni dolgozni, pláne még ha ehhez bölcsibe is kell adják a gyereket. Aztán 5 évvel ezelőtt a sors rám mosolygott és megtaláltam az életem párját. Azóta feleség és kétgyermekes anyuka lettem (nem... »

Fogyókúra - mi a megoldás?
Visszamenőleg, ha nem a kegyetlen élet, akkor a szívük miatt haltak meg a női rokonok (Dédim és mint kiderült, a Nagymamám is). Mindez komolyan elgondolkodtat! Hogy kellene élni? Mit szabad és mit nem? Pénz nélkül is lehet eredményt elérni? »


Az életmódváltás nem pénz vagy idő kérdése!
Sok ismerősöm panaszkodik arról, hogy azért nem tud lefogyni, mert nincs ideje főzni, nincs pénze különböző sztár-diétákra, fogyasztószerekre, vagy fitness-guruk nevével fémjelzett élelmiszerekre. Persze, mindenkinek könnyű kifogásokat találni. »

Plusz vagy mínusz?! Melyik a jobb?!
Na, ide aztán fogalmam sincs, hogy mit is írjak, hiszen a hízókúráról rebegek majd nektek, nem pedig a fogyókúráról. Egy biztos. Senkit nem akarok lebeszélni a fogyókúráról. Eszem ágában sincs, hiszen én is voltam már fogyókúrás-borzadályos állapotban, amikor... »

Mától minden más...
105 kg. Kimondani is nehéz, nemhogy cipelni ezt a súlyt. Életem során sok fogyókúrán átestem. Inkább kevesebb, mint több sikerrel... Ezt a cikket azért írtam, hogy ösztönzőleg hasson másokra is, és fogyjunk le együtt, ne azért, hogy másoknak tetszünk, hanem azért, hogy elfogadjuk önmagunkat. »

A fogyókúráról másképp, avagy életmódváltás szerintem
A cikk a fogyókúrázáshoz, vagy életmódváltáshoz kíván néhány sajátos tanácsot adni, saját tapasztalatból. Pár hónapja abszolút amatőrként vetettem bele magamat a fogyózásba és sok olyan dolgot tapasztaltam meg, amit bizony nem írtak le sehol sem (vagy csak... »

Tudjuk, hogy elrontjuk, és mindig csapdába esünk, de újrakezdjük
Tudom, hogy miért nem sikerült eddig lefogynom, de mindig belesem a saját csapdámba, ezért rövid idő után feladtam… Hosszú évek alatti fogyókúrák alatt sikerült jól elrontani az egészségemet és mégsem értem el sikereket, sőt állandó kudarcélmény lett a vége. »

A változás szele
Sokféle cikket olvastam. Volt, amellyel egyetértettem, volt, amellyel nem, volt, amely erőt adott, és volt, amely elgondolkodtatott... Úgy érzem, hogy itt az ideje, hogy a magam gondolatait és terveit összefoglaljam és megosszam veletek. »

Megmérettem, és nem találtattam könnyűnek... most ez akkor jó vagy rossz?
Hangzatos cím, de mégis mit a fenét jelent? Egyszerű: lassan egy éve diétázom, és úgy döntöttem, megírom az eddig tapasztalataimat, botlásaimat, tévedéseimet, hátha másoknak erőt tudok vele adni, vagy éppenséggel elrettentő példával tudok szolgálni - nekem... »

Talán egy vírus az oka az elhízásnak?!
A "Pennington Biomedical Research Center in the Louisiana State University" legújabb kutatásai szerint, egy vírus okozhatja az elhízást. Amikor az emberi őssejtek ennek a vírusnak vannak kitéve, akkor nem csak zsírszövetek alakulnak ki, hanem elkezdenek több és több zsírsejtet felhalmozni. »

❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.