További fogyókúrás cikkek

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
Ami csak másnak sikerülhet - avagy, amit még az apróbetűsben sem írnak le...
A TV-ben, újságokban, interneten, hirdető plakátokon, egyszóval mindenhol, ahol média van, csak azt látni, hogy fogyókúrázzunk, ameddig csak bírjuk, mozogjunk minél többet ennyit és annyit, a siker pedig garantált lesz. De mi van akkor, ha valaki betart mindent,... »

Soha nem késő...
Miért írtam le ezt a kisregényt? Két célom volt vele. Az első, hogy azok az emberek, akik még nem jutottak el arra a pontra, hogy meghozzák a nagy döntést, talán a cikket elolvasva gondolkodóba esnek. Azok pedig, akik velem együtt járnak egy úton, ami telis-teli... »


Amit a diétákból kifelejtenek...
Pár hónapja eldöntöttem - novemberben -, hogy diétázni kezdek. Úgy kezdtem el fogyókúrázni, ahogy a legtöbb ember. A fehér lisztet lecseréltem barna lisztre, a fehér kenyeret teljes kiőrlésű kenyérre. Elkezdtem enni a "mindenki által favorizált" fogyókúrás... »

Kövérek hátrányban?
Amikor még karcsú voltam, nem tudtam elképzelni, mi bajuk van a kövér nőknek a világgal. Miért fogyóznak szüntelenül? Miért nem szeretik magukat? Miért nem érzik magukat szexisnek? És főként: miért öltöznek a turkálóból? Nos, eltelt tíz év és bizony... »

Újévi diétás elmélkedéseim...
Újévi fogadalmak... Tudom, másnak, sőt sokaknak nem jön be ez a megfogadósdi, de engem általában visszaküld a normál kerékvágásba egy-egy jól irányzott kezdőhét így év elején. Szóval elmélkedem… Nagyon sok diétával és életmóddal kapcsolatos könyvet,... »

A kövér szó nem egyenlő az undorítóval
Hogy miért ragadtam tollat? Megmondom őszintén, kicsit besokalltam. Most jön a kérdés, hogy mitől is? Nagyon sok naplót olvasok a portálon, zöme fogyókúrás. Ezzel nincs is gond, mivel aktívan fogyókúrázom én is. Inkább némelyik tartalmán szörnyülködöm el. »

Az élet útvesztőjében - Kiutat keresni!
"Nem megy semmi", "Majd holnap elkezdem", "Ez úgysem hízlal", "Csak még egy szeletet", "Le fogom adni", "Sosem tudok lefogyni", "Nem érdekel, hogy nézek ki", "Úgy vagyok jó, ahogy vagyok" - Ismerősek? Ezeket én is végigéltem. Íme az én történetem. »

Megadom magam
Próbálok úgy élni, hogy jól érezzem magam. A humor sok mindenen átsegít. Remélem most sem hagy cserben, mert nagy fába vágtam a fejszémet. Igyekszem a kitűzött célt elérni és remélem Humor haverom (meg némi nikecell) ott lesz velem, amikor fel akarom adni, amikor úgy érzem, nem bírom tovább! »

Breakpoint - avagy tényleg fejben dől el
Hogyan jutottam el a fogyni vágyástól a fogyni akarásig. Sosem gondoltam volna, hogy igaz a mondás, a fogyás mindig fejben dől el. Én mindig azt hittem, hogy nagyon meg akarok szabadulni néhány kilótól, de csak egyre vaskosabb lettem. Már nem gömbölyű, hanem duci,... »

Finom falatok kalóriatartalma
Összegyűjtöttem néhány finom falat, mondjuk ki: "nasi" kalóriaértékét nektek. Sokszor bele sem gondolunk, hogy amit csak úgy "bedobunk a szánkba" két főétkezés között, milyen sokat számíthat a napi kalóriabevitelben. »

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.