Kategória: További fogyókúrás cikkek

Megadom magam

Próbálok úgy élni, hogy jól érezzem magam. A humor sok mindenen átsegít. Remélem most sem hagy cserben, mert nagy fába vágtam a fejszémet. Igyekszem a kitűzött célt elérni és remélem Humor haverom (meg némi nikecell) ott lesz velem, amikor fel akarom adni, amikor úgy érzem, nem bírom tovább!

Nem tudom pontosan (Tigris sztájl), hogy mennyi az annyi, amikor ráállok a mérlegre, de valószínűnek tartom, hogy 80 kg fölött mozgolódik inkább, mint az alatt. Szeretem magam, nincs bajom a testemmel. Nem esek kétségbe, ha tükörbe kell néznem. Nem kapcsolom le a lámpát, ha szexelünk Pasival. Látom a párnákat itt is, ott is. A kispárnákat a karomon, a nagyobbat a fenekemen meg a combomon, látom a lapockámat és látom a dunnát is a hasamon.
Nem állt szándékomban fogyózni és miért fogok mégis?
First of all, hónap végén keresztelő lesz és tartom azt a gyönyörűséget a víz alá, van egy nagyszerű barna felsőm és már 5 kiló elég lenne, hogy ne elmenjen, hanem, hogy csinosan álljon rajtam.
Emellett jön a karácsony, meg szilveszter, akkor az ember lánya nem fogy (főleg nem én). És erre a súlyra nem akarok még ráhízni!
És végül: Jövőre két lagzi lesz. Az egyik kedvenc unokahúgomé. A gyerekeim fogják vinni a gyűrűt meg dobálni a virágot, nekem is oda kell tennem magam.
Ma felvettem AZT az estélyit, amiben a tesóm lagzijában feszítettem 4 éve... 7 hónapos kismamaként.
Hm! Kínosan röhögve ismertem be, hogy nem a mellem nőtt annyit, hogy a cipzárt se lehet felhúzni. Oké-oké 10 centi kell hozzá, hogy egyáltalán megpróbálhassam.

Szóval (ha ma ráállok a mérlegre és x >= 80-at mutat, akkor):

Cél: Hónap vége: barna felső csinosan áll!

Karácsony: kb. - 8 kiló
Újév: Gondolkodjunk reálisan: - 6 kiló!

Augusztus: - 15 kiló!

És hogy ezt mivel szeretném elérni?
Nem ringatom magam hiú ábrándokban, hogy mostantól fényevő leszek. Szeretem a hasam, lássuk be!
Reggeli kell, mert anélkül nem indul a nap rendesen. Ráállok újra a nikecellre (puffasztott izék), az telít rendesen, leállok a tésztáról meg a kenyérről. Igen, arról az illatos ropogósról!
Segítséget is igénybe veszek majd: Simkó Andrea a kick-boxszal még sose hagyott cserben és hastáncolni is fogok, csak hogy nőnek érezzem magam!
Nos ez a terv. Mindig beszámolok majd, ígérem, hol tartok.
De ha a cigiről leszoktam, mit nekem pár kiló?
(Azért rendesen félek, most be kell, hogy valljam!)

Kérlek szépen, szurkoljatok!
(A cikket beküldte: fehérleander)Az életmódváltás nem pénz vagy idő kérdése!
Sok ismerősöm panaszkodik arról, hogy azért nem tud lefogyni, mert nincs ideje főzni, nincs pénze különböző sztár-diétákra, fogyasztószerekre, vagy fitness-guruk nevével fémjelzett élelmiszerekre. Persze, mindenkinek könnyű kifogásokat találni. »

Gyors zsírégető diéta
Kórházi diéta, amit általában szívbetegeken alkalmaznak műtét előtt, gyors súlycsökkentés céljából. Hasonló a káposztaleves diétához. 7 nap után ajánlott szünetet tartani és utána meg lehet ismételni. »
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.