További fogyókúrás cikkek

❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
Szuper diétám, ami nekem bevált
Mindig is pici és törékeny voltam, de egy betegség miatt 3 hónap alatt 20 kg rohant fel rám, ami megbélyegezte a fiatalságomat. Van egy módszerem, ami nem mondható nehéznek, sem könnyűnek, de nekem bevált. Ez nem egy sima diéta, ami csodákat kínál, hanem egy... »

Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
Sokat gondolkodtam, hogy megírjam-e ezt a cikket, de úgy gondolom, hogy segíteni fog Nekem, és Nektek is. Az én cikkem nem sikersztori MÉG. Remélem pár hónap múlva már azt fogom leírni, hogy SIKERÜLT. »


Anorexiás voltam...nem is tudtam...
Mindenkinek ajánlom a történetemet...tanulságos! Úgy gondoltam, hogy leírom a fogyókúrás történetemet, min mentem keresztül cirka 3 év alatt...remélem ezzel intően hathatok a diétát túlzásba vitt emberekre. »

A diéta neve: Őszinteség
Nem, én most nem egy új Hollywood-i szuper diétát osztok meg veletek, és nem is egy új csodabogyóról van szó. Csak egy ötlet. Remélem tudok segíteni nektek és biztos vagyok benne, hogy ti is tudtok segíteni nekem. »

Ducik vs. soványak háború
Azért írom ezt a cikket, mert nap mint nap megy az interneten a háború a két tábor között. Nem békét teremteni akarok, csak a saját véleményem leírni. Én is anno úgy találtam rá a honlapra, mert fogyni szerettem volna 5-6 kg-ot, ami sikerült is azóta, sok jó tippet, tanácsot kaptam itt. »

Divat vagy életforma?
Minden kornak megvannak a maga divatjai, erre a nem éppen überelhetetlen igazságra a hétvégén jöttem rá. Volt idő, amikor a lányok-asszonyok a kézimunkáikat mutogatták egymásnak. Minél nagyobb és színesebb volt a terítő, annál ügyesebb és természetesen büszkébb a leányzó. »

Motivációs TOP 10!
19 éves vagyok és jó ideje küzdök a túlsúlyommal. Sajnos ez még nem a sikersztorim, de remélem, annak is eljön majd az ideje. A következő írás amolyan motivációs dolog, az én TOP 10-es listám. Leginkább pár gondolatomat szeretném megosztani Veletek, amit én... »

Balek ducik
A diéták és a fogyókúrák rám gyakorolt hatásairól és a fogyásban elért tapasztalataimról, érzelmi alapon írtam néhány gondolatot, melyeket megosztanék másokkal is. A teljes szöveg tükrözi, miről is van szó. »

Bulimia, avagy az evés csapdája
Bulimiás voltam, azt sem tudtam, hogy van ilyen betegség. Most viszont azért írom le mindazt, amin keresztül mentem, mert tudom, hogy nagyon sok ilyen tini van, akik nem is tudják mit csinálnak, akik nem merik bevallani, vagy szégyellik, amit tesznek. Szeretném,... »

Böjti szelek idején
Tavasszal másról sem hall az ember – igaz, főleg nőtársaságban -, hogy ki milyen diétát, fogyókúrát, életmódreformot próbál ki, kezd újra vagy közülük melyiket fogja holnaptól igazán megtartani. A késztetés nagy része társadalmi elvárások miatt alakul ki az... »

❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.