További fogyókúrás cikkek

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
"Témakarika" cikkírói verseny 2012. január-február - "ÍGY FOGYOK ÉN"
Minden hónapban kijelölünk egy témakört, amivel kapcsolatban várjuk a pályázatokat. A beküldött cikkeket háromtagú zsűri bírálja el és a legjobbakat ajándéktárgyakkal díjazzuk. Mint tőlünk már megszokhattátok, nem profi újságírói munkákat várunk, hanem mindenkihez... »

Csak „akarni kell...”?
Annyi cikket, írást lehet olvasni manapság olyan emberektől, akik teltebbek voltak, de lefogytak, vagy éppen sosem voltak kövérek, de véleményük az természetesen van a témával kapcsolatban. Egy kis életmódváltás, és kész. Nem kellenek a drasztikus diéták, sem a... »


Harisnya
Merőben más lenne az életem ha karcsú, kiegyensúlyozott és elégedett lennék? Tényleg megtalálom az igazit, ha elégedett vagyok magammal és a környezetemmel? Én ezekre a kérdésekre keresem a válaszokat... »

Fontos a külső
Egészen kisgyermek korom óta - kisebb nagyobb szünetekkel - rendszeresen edzem magam. Húsz éves koromig nekem természetes volt, hogy sovány és izmos vagyok, kerek a fenekem és lapos a hasam. Sosem gondolkoztam azon, hogy jól nézek-e ki, a fogyókúráról, egészséges... »

Egyre jobb nő
Fodrok, hullámok, csíkok tarkítják a testem. A mellem két klasszik tejeszacskó, a derekam vonalát csak mérőszalaggal találom meg. A vörös alól kikandikál az ősz, ha hagyom. Tudom, mi az a bőrkeményedés és a szőrtüszőgyulladás. A szépségtanácsadó szerint már... »

Álomtest- Képes vagy rá!
Hogyan érjük el álmaink testét? Ha tökélyre törekszünk elszántnak és kitartónak kell lennünk! Hiszen alapigazság, hogy minden a fejedben dől el. Formáld meg álmaid testét és teremts harmóniát. Mert képes vagy rá! »

15 év bulimiásként
Úgy döntöttem végre kiírom magamból, amit senki sem tud. Sem a barátom, sem a családom, sem a fiam. Remélem ezzel segítek másokon. Szülőkön, akik állandóan gyermekeik testi kinézetére tesznek megjegyzéseket, tiniken, akik nem elégedettek magukkal, nőkön, akik... »

Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
Hát én is kedvet kaptam a cikkíráshoz, most hogy újra nekiálltam fogyókúrázni. Már sokszor belevágtam, de mindig feladtam. Vagy nagyon gyorsan akartam fogyni, amit úgy értem el, hogy napokig, hetekig nem ettem. Le is ment 8-10 kiló, de ahogy újra ettem, visszajött a duplája.. »

Fogyókúra elkezdése
Sokan tanácstalanok, hogyan lehetne elkezdeni a fogyókúrát, hogy ne következzen be a jojó effektus, hogy amit lead az ember, ne jöjjön vissza. Mert kevesebbet eszik, de szinte mind meglátszik rajta, vagy pár nap múlva éhes és bármit fel tudna falni, vagy úgy enne... »

Egy találmány, ami megnehezítette a nők életét: A fogyókúra
Régebben a kövérség a gazdagság jele volt, az étkezésről való önkéntes lemondás a szerzetesek, remeték sajátja volt. Az alakformáló fehérnemű ősanyja a fűző, mely ugyan roppant kényelmetlen és egészségtelen viselet volt, de a nemkívánatos hurkák leszorításával... »

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.