További fogyókúrás cikkek

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Vállaljuk fel érzéseinket
Hogy hogyan tudnánk egymást segíteni? Szerintem vállaljuk fel érzéseinket, mondjuk ki őket, beszélgessünk róla, ne a fogyókúra legyen a központban, hanem mi magunk, MONDJUK KI! »

A változás jó
Fogyókúra előtt állok. Újra. Még fiatal vagyok, ennek ellenére azt hiszem tudok néhány dolgot a diétákról, ételekről, egészségről, fogyásról, bár ennek inkább a lelki részéről. A folyamatos bukásokról és a "felállásokról". Arról, hogy saját magamat teszem tönkre, pedig olyan egyszerű lenne... »


Megint hétfő
Madarász Ildikó, fogyókúra, 47. kísérlet / CSAPÓ!!! Az A-típusú gyerekem azt ígéri, hogy ettől a héttől aztán nincs lazsálás, belehúz a tanulásba (főleg a nyelvtanba). A B-típusú gyerekemmel újra próbáljuk a kommunikációt, és azt fogadja, hogy esténként... »

Az árnyoldalak
Nem sokan beszélnek arról, hogy mi az érem másik oldala! A nagy híres életmódváltás... én leírom. Lehet, hogy sokan nem fognak egyetérteni, de biztos lesz itt olyan is, aki hasonló cipőben jár. Én sem tudom, hogy mit csináljak. De a fogyókúrázással járó depresszió nyilván nem egyedi eset. »

Tavaszi méregtelenítés - hogyan kezdjünk hozzá?
A méregtelenítő kúrát olyankorra érdemes tervezni, amikor az ember kicsit ki tud szakadni a hétköznapokból, alacsonyabb fokozatra tud kapcsolni, alkalmat tud találni a lazításra, pihenésre is. A legnagyobb fizikai vagy szellemi megterhelések idején semmiképpen... »

Mindent a hízásról/hízókúráról
Igazából a hízókúra ugyanúgy életmódbeli változásokkal is jár, mint egy fogyókúra. »

A C vitamin legújabban felfedezett egészségügyi előnyei
Hogyan befolyásolja a C vitamin szedése a szervezet épülését, a testmozgás hatékonyságát és a fogyást? Mi az összefüggés az C vitamin szedése és a szív és érrendszeri megbetegedéseknek? Cikkemben új, tudományos felfedezéseket mutatok be Önnek a C vitamin jótékony... »

Fogyókúra... megint
Nagyon sokan és sokat beszélnek a fogyásról. Nekem sikerült 30 kilót leadni, de sajnos már nyolcat visszahíztam. Így most megint fogyózom... »

Figyeljünk magunkra, amíg nem késő!
Segíthetünk egymásnak! 162 cm, 120 kg, 68 éves optimista nő vagyok. Négy protézis műtét előtt, aminek sikere akkor várható, ha legalább 30 kilót lefogyok 6 hónap alatt! Beteg vagyok, most tanulom, hogy ne fogyózzak, hanem változtassak. Az EKG-s orvosom... »

"Nem értem, miért nem tudok lefogyni…” (2. rész)
82 kiló, ez az új rekord. Julcsi azt mondja, hogy idejét se tudja mikor volt utoljára ennyi. Reggel mikor megmérte magát, ült egy démoni vigyor az arcán a boldogságtól. Időtlen idők óta végre úgy nézett tükörbe, hogy tetszett önmagának, amit látott. »

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.