További fogyókúrás cikkek

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Életharc a kilókkal
Mindig duci voltam, mióta csak az eszem tudom. Hol jobban, hol kevésbé gurultam. Természetesen, mikor már érdekelni kezdett a másik nem, én is elkezdtem fogyókúrázó időszakaimat. Igen, többesszámban, mert egyik fogyókúrából a másikba estem. »

"Nem értem miért nem tudok lefogyni…” (1. rész)
2011. szeptember 5. Szakad az eső, már teljesen bőrig áztam, alig várom, hogy hazaérjek. Otthon gyorsan kipakolok a két hatalmas nagy szatyorból, a karom majd leszakadt, mire felcipeltem őket a negyedik emeletre. Mosószer, öblítőszer, mosogatószer és persze kaja.... »


Ortorexia – a túlzott egészség
Az egészséges élet egyik legfőbb alappillére a táplálkozás. De mi van akkor, ha a rendszeres és egészséges táplálkozás mániává válik? Manapság sokan küszködnek táplálkozási zavarokkal: anorexia, bulimia, túlsúly. A modern diéták, fogyókúrák, a folytonos... »

Életmódváltás- tényleg bűn?!
27 éves koromig semmit nem sportoltam, és mértéktelenül zabáltam az édességet. Nem érdekelt, melyik étel mit tartalmaz, ha szerettem, ettem. 2 éve máshogyan élek, sosem éreztem még magam jobban a bőrömben, a családom és a környezetem mégis csalódottan csóválja a... »

Kezdd belülről, és garantált a siker!
Némi tapasztalattal, bukással és sikerélménnyel, úgy döntöttem, írok egy cikket arról, hogy mi volt az én utam, hogyan találtam meg önmagam – lelkileg és fizikailag egyaránt. Szeretném, ha sokan elolvasnátok, és ha csak néhányan megértitek, és csak egy... »

Volt egyszer egy kislány...
Ez a történet a szülőknek és nagyszülőknek szól, és azoknak, akik egyszer majd szeretnének szülők, vagy nagyszülők lenni. Én a saját káromon tanultam meg ezt és azért írtam le, mert lehet, hogy így megelőzhetem, hogy más gyermekek is erre a sorsra jussanak. »

Nincs sovány önképem
Évek óta rágódom a fogyókúra témán. Sőt, ha jól emlékszem, valamikor általános iskolás koromban diétáztam először. Szomorú, de így van. Gyerekkorom óta a kövér, sőt kórosan elhízott kategóriájú emberek csoportját gyarapítom. »

Életmódváltás, mert most végig csinálom
Életmódváltás. Igen, egy újabb cikk, de mégis más. A két kulcsszó: diéta és mozgás. Ezek csak együtt hatásosak, külön-külön semmit se érnek. Én legtöbbször azért kezdtem bele a fogyókúrába, hogy megmutassam a többieknek, hogy igen, én is képes vagyok. Ez persze... »

Paleolit életmód-avagy az étrend és a testi-lelki egészség kapcsolata
Cikkem arra hivatott, hogy ebben a rohanó világban is felhívja az emberek figyelmét a táplálkozás minőségének fontosságára. Írásom túlnyomó részben tudományos munkákon alapszik. Olyan emberek művein, mint Loren Cordain (Amerikai tudós, aki a testmozgás és a... »

„A szeretet nem a mérlegen dől el, és az ember lelkének tisztasága sem!”
Miért írom ezt? Mert fogyni szeretnék, de nem megy és képes vagyok újra meg újra siránkozni, letargikus állapotba kerülni, szidni magam és szomorkodni, mert a mérleg nem mozdul. Pedig a szeretet nem a mérlegen dől el, és az ember lelkének tisztasága sem. »

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.