Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
"Témakarika" cikkírói verseny 2012. január-február - "ÍGY FOGYOK ÉN"

"Témakarika" cikkírói verseny 2012. január-február - "ÍGY FOGYOK ÉN" Minden hónapban kijelölünk egy témakört, amivel kapcsolatban várjuk a pályázatokat. A beküldött cikkeket háromtagú zsűri bírálja el és a legjobbakat ajándéktárgyakkal díjazzuk. Mint tőlünk már megszokhattátok, nem profi újságírói munkákat várunk, hanem mindenkihez közel álló, személyes érintettségű írásokat, ahogy eddig is.

Január-februári "Témakarika"

Február 29-ig várjuk a cikkeket a következő témakörben:

ÍGY FOGYOK ÉN
témaötletek: - diétás próbálkozások, diétás főzés és menük, sikertörténetek a leadott kilókról, sport és mozgásfozgásformák bemutatása, fogyókúrás tervek és megvalósítások

Nyeremények:
- Kilófaló sütemények c. könyv
- Kilófaló finomságok c. könyv
- Kilófaló lakomák c. könyv

Januári díjazottaink

A három darab pendrive nyertesei:

Kattancs83 Miről álmodik a lány című cikkével
Rozália Megváltozott életem című cikkével
Bzsmama 45 év után, csak úgy nem dohányzom! című cikkével


Cikkel kapcsolatos követelmények

A legfőbb kitétel, hogy saját művel lehet csak pályázni, amely eddig sehol máshol nem jelent meg.
A beküldött írásnak a kiadott havi cikktémáról kell szólnia és meg kell felelnie az általános, cikkekkel kapcsolatos elvárásainknak (ezekről itt olvashatsz).


A cikk belüldése

A pályázó cikkeket a hagyományos módon tudjátok beküldeni: bal oldali menü Saját dolgaid/Cikkek és itt az Új cikk gomb megnyomásával.
A cikk címe így kezdődjön: "Témakarika -", majd ezután következzen az általad megadott cím.
A cikk beküldésével vállalod, hogy az adott havi "Témakarika" versenyben részt vesz, majd ezt követően, a pályázat helyezésétől függetlenül, a portálon és társoldalain szabadon megjelenhet.


A cikkek elbírálása

A cikkeket Hoxa, Speedz és a Moderátor bírálja el, közösen véleményt alkotva nevezik meg a három beküldőt, akik a havi ajándékokat megnyerik.
A havi nyerteseket a beküldési határidő letelte után tesszük közzé.


Nyeremények

A nyereményeket a nyertesek kihirdetése után két héten belül postázzuk, amennyiben a nyertes ez idő alatt a pontos címét számunkra megadja. Ha a nyertes a nyereményért a kihirdetést követő két hétben nem jelentkezik, akkor a nyereményt valamely, ezt követő hónapban újra felajánljuk.


Az összes eddig megjelent "Témakarika" cikk megtekintéséhez kattints ide!

Ami csak másnak sikerülhet - avagy, amit még az apróbetűsben sem írnak le...
A TV-ben, újságokban, interneten, hirdető plakátokon, egyszóval mindenhol, ahol média van, csak azt látni, hogy fogyókúrázzunk, ameddig csak bírjuk, mozogjunk minél többet ennyit és annyit, a siker pedig garantált lesz. De mi van akkor, ha valaki betart mindent,... »
90 napos diéta, nekem bevált!
Sok diétát kipróbáltam. Jártam már orvosnál is, aki kimondottan az anyagcserével foglalkozik, próbáltam már drága fogyasztószereket is, de egyiknél sem volt sikerélményem, ami a fogyást illeti. Csak híztam és híztam! Ez egy olyan diéta, ami nem kerül különösen... »
Minden jog fenntartva © 2021, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.