További fogyókúrás cikkek

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
Egy gyümölcs ami megédesíti ételeinket?
Megérkezett hazánkba is a Miracle Frooties termékcsalád. Nyugat Afrikában őshonos gyümölcsből készült, kizárólag természetes anyagok felhasználásával. A Csodagyümölcs, szó szerint megédesíti a savanyú ételeket, mint például a citromot és a limeot, továbbá minden... »

A megfelelő folyadékfogyasztás...egy kicsit másként.
Ugye, most azt várod, hogy leírom, igyál sokat. Igyál, ha meleg van! Igyál, ha fogyókúrázol! Igyál, ha meg vagy fázva! Igyál, ha emésztési problémád van! Igyál sokat! NEM! Igyál annyit, amennyit szabad. »


Az a titokzatos anyagcsere...
Jó esetben nem is kell saját anyagcserénkkel foglalkozni. Jó esetben... Sajnos azonban vannak rossz és még rosszabb esetek is, amikor már sorozatban merülnek fel bennünk a kérdések az anyagcserével kapcsolatban. »

Hízásom története - avagy - ami kimarad a sikersztoriból…
Szóljon ez a cikk azokról, akik elszántan görgetik a köveket a hegy tetejére, de a kis gonoszok minduntalan visszagurulnak és íródjon azoknak, akiknek sohasem kellett sziklákat megmozgatniuk! Tudom, hogy ami az imént kipattant a kobakomból megosztja majd kedves... »

Legjobb fogyókúrás módszer az idegbaj...
Nem torna, nem diéta, nem koplalás... Hanem egy végtelenül rosszul végződött szerelem. Az elmúlt 2 hónapban akaratomon kívül fogytam 7 kilót, az így is semmiből. »

Lefogyok mert akarom, mert szeretni akarom magam!
Ezzel a mondattal kezdődött fogyásom "története"... Sablon szöveggel fogom kezdeni a mondókámat. Sokszor vágtam már neki a fogyásnak, sokszor adtam fel… Mitől más a mostani helyzet? Attól, hogy az előző alkalmakkor mindig azért akartam lefogyni, mert nem... »

Fogyásom története
Szeretném veletek megosztani fogyásom történetét, ami olykor nehéz volt. Őszintén leírom mit, hogyan csináltam, a kritikákat is elviselem, hiszen tisztában vagyok vele, hogy nem éppen az egészséges módját választottam annak, hogy megszabaduljak fölös kilóim többségétől, de még nincs vége... »

A kiegyensúlyozott nő
Edita Sipeky: A fogyás magasiskolája című könyv leegyszerűsített változatát szeretném megosztani úgy, ahogyan én láttam, mert sokan nem értették a könyv lényegét. Szerintem maga az élet élvezete az, amit nyújt.. Nekem nagyon sok mindenben felnyitotta a szemem.... »

A "Nagy Fogyókúrám" története...
"Plusz vagy mínusz?! Melyik a jobb?!" című cikkemben megígértem, hogy leírom a mostani "Nagy Hízókúrám" (lásd. a fent említett cikket!) után a "Nagy Fogyókúrám" történetét. Íme! Nekem így sikerült... sírva... kétségbeesve... abbahagyva... újrakezdve... de sikerüüült!!! »

Zsírégetés bővebben
Nézem a fórumokat és egyre több olyan fórum nyílik ahol mindenki azt kérdezi, hogy melyik a legjobb zsírégető folyadék vagy táplálékkiegészítő. Engem is nagyon érdekelt így hát utána néztem. Olvassátok és használjátok! »

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.