További fogyókúrás cikkek

❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
Az ideális testsúly tanulható
Ma már annyi minden olvasható a fogyókúrákról, az elhízásról, testsúlycsökkentésről, hogy ember legyen a talpán, aki ebben a hatalmas információáradatban kiigazodik az egymásnak sokszor homlokegyenest ellentmondó tanácsok között. Olyan ez, mintha egyszerre ezren... »

Amit a koplalásról feltétlenül tudnod kell
A legtöbb ember a fitness ipar hatására erősen hisz abban, hogy a leggyorsabb eredményhez a koplalás vezet. Ha Te is így vagy vele, ne érezd rosszul magad, mert nem Te tehetsz róla. Sajnos a fitness ipar szereplői – még az elismert „guruk” is... »


Elménk teremtő ereje - avagy "álmodd" magad karcsúra...
Középhaladó agykontrollos és haladó fogyókúrázó vagyok. Mindkét téren van mit fejlődnöm, ám úgy tűnik, a kettő együtt igen nagy segítségemre lehet és van is. Szkeptikusok talán a sarlatán vagy varázslás szavakra asszociálnak az agykontroll hallatán. Azonban... »

9 tipp fogyókúrázóknak
Néhány tanács a sikeres fogyókúrához. »

Miért nem változtatok azon, ami zavar?
Na ezt még ma megeszem, ma már ez úgyis mindegy és majd holnaptól elkezdem. Ki ne mondta vagy legalább gondolta már ezeket a szavakat, akárhányszor elcsábult egy-egy finomság láttán.. »

Fogyókúra: a lerágott csont
Jelen írásommal azoknak szeretnék segíteni, akik a rengeteg női magazin és fogyókúrás honlapok biztató és lelkesítő szavainak ellenére sem voltak elég erősek ahhoz, hogy gördülékenyebbé tegyék az álomsúly felé vezető utat... (Vagy csak mert mindig éppen ahhoz... »

Most már elég II.
Előző cikkem folytatása, a várva várt publikáció, és hogy mi is történt ez alatt az egy hónap alatt. Nagy dolgokra ne várjatok, csak a lényeget írtam le. A részletes leírást olvashatjátok a naplómban! Várok minél több "kedvencet"! »

Csak pár szó a fogyózóknak
Tényleg csak pár szó, az én véleményem. A fogyókúrázókhoz szeretnék szólni, segítő szándékkal. Nem minden a lefogyás, a sok önkínzás el fogja fedni a mínusz kilókat mások szemében, a folyamatos gyötrelem viszont annál észrevehetőbb lesz! Kérlek, olvasd el, ha sokat szenvedsz a fogyókúrádtól! »

Hogyan fogyjunk le hatékonyan? 1. Az étkezés
A fogyókúrákról sok mindent lehet manapság hallani, a női magazinok telesulykolják a fejünket mindenféle hiper-szuper „azonnal” lefogysz diétával. Én azt vallom, hogy ez azoknak a nőknek jó, akiket mi túlsúllyal valóban rendelkező csajok amúgy is... »

Lelkierő
Ez az, ami a legtöbb fogyókúrából és fogyókúrázóból hiányzik. Hogy miért is vágtam bele? Az egész életem egy nagy-nagy fogyókúra volt, csak éppen mindig máshogyan. Sokfélét jártam végig, mindig sikerrel, de most másra is kell gondolnom, nem csak magamra.. »

❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2023, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.