Kategória: További fogyókúrás cikkek

Elménk teremtő ereje - avagy "álmodd" magad karcsúra...

Középhaladó agykontrollos és haladó fogyókúrázó vagyok. Mindkét téren van mit fejlődnöm, ám úgy tűnik, a kettő együtt igen nagy segítségemre lehet és van is. Szkeptikusok talán a sarlatán vagy varázslás szavakra asszociálnak az agykontroll hallatán. Azonban tudom, hogy rengeteg ember van, aki megváltoztatta az életét ezzel a kis "csodával". Ami nem is olyan kis "csoda"...

Először is szeretném tisztázni mit értek Én agykontroll alatt. Számomra egy olyan eszközt jelent, melynek birtokában újra képessé válhatunk életünk irányítását kezünkbe venni.
Képesek lehetünk a mindannyiunkban szunnyadó erőket tudatosan saját céljaink szolgálatába állítani. Az emberi agy, a metafizika, a kvantumfizika, a vonzás törvénye, a tudatalatti hatalma - és még sorolhatnám - mind minket szolgálnak, ha ismerjük őket és élünk a lehetőséggel hogy segítségükkel egy jobb életet élhetünk. Hogyan kötődik mindez a fogyókúrához?
Agykontrollban jártas társaimnak ez szinte triviális lehet. Ám hogy eloszlassam a laikusokban ébredő kételyeket - megsúgom - igen nagy segítséget jelenthet ez minden fogyni vágyó sorstársam számára, és hogy ne csak nekik legyen érdekes eme néhány sor, bizton állítom az életünk minden terén fordulhatunk e technikához segítségért. Az elmetükre technika, a víz programozása, az érzelmi felszabadulás, a folyamatos pozitív megerősítések és saját elménk teremtő ereje néhány példa a rendelkezésünkre álló kelléktárból, természetesen a teljesség igénye nélkül. A vonzás törvénye kimondja, hogy amire sokat gondolunk az rendre megvalósul. Nem szelektál. Ha azt gondolod magadról, hogy kövér vagy, hogy Te nem vagy képes lefogyni, hogy értéktelen vagy, ezek mind mind szépen megvalósulnak és mintegy folyamatos megerősítést nyerve mindinkább megalapozottá válnak. Azt tanácsolom kezdj el másképp gondolkodni. Tekints másképp Önmagadra és mindenre, amivel vagy akivel életed során kapcsolatba kerülsz. Tudod, ha mosolyogsz, akkor a világ is visszamosolyog Rád. Néhányaknak talán ez egy túlcukrozott, felcicomázott, negédes leánymesének tűnik habbal, amit egy újabb bolond lány dédelget. De próbáld ki, mit veszíthetsz? Képzeld csak el minden nap
- például - lefekvés előtt, hogy ideális testsúlyodat elérve az óhajtott körülmények és események forgatagában Te vagy a főszereplő. Alkoss egy olyan filmet magadnak, melyet nap nap után teljes átéléssel, és a vágy-hit-elvárás érzésével újra és újra lejátszol képzeletbeli képernyődön. A vágyat feltehetőleg érzed arra hogy ez teljesüljön, hiszen nem olvasnád már akkor e cikket sem, ha nem így lenne. Legyen hited hogy megérdemled, megkaphatod - ha megteszel Érte mindent, ami csak képességeidből telik. Az elvárás pedig azt hiszem nem kérdés. Talán ezt a legkönyebb átélnünk - hiszen ha nap mint nap teszel azért hogy a képzeletbeli film ne csak egy álom hanem valóság legyen - joggal várhatod el, hogy learasd a jól megérdemelt babérokat. Természetesen azt javaslom, ha bevált, és miért ne válna be, akkor életed minden területén alkalmazd a technikát. Ám, nem akarok senkit hiú ábrándokba kergetni. Semmit nem adnak ingyen, a fogyást sem és mást sem. A fotelban ülve, chipset majszolgatva nem fog működni, ez biztos.
Ebben az esetben pedig nem az agykontroll a hibás vagy a bolond lány aki a cikket írta... ez esetben nézzél magadba, mert ott van a hiba, mégpedig igen súlyos. A semmittevés helyett cselekedj és szabadítsd fel képességeidet, és legyél napról napra egyre jobban és jobban. Legyél egyre csinosabb, kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb és akkor a világ visszamosolyog Rád! :)
(A cikket beküldte: anyecs)Diétabarát éttermi evészet
Sokszor előfordul velünk, hogy valamilyen meghívás miatt a diétánk veszélybe kerül, hiszen egy étteremben kötelező valamit rendelni. Sokszor ciki a pincért faggatni, hogy melyik ételben pontosan mik vannak, melyek azok a fantázianevek, amelyek mögött nem bújnak meg hatalmas kalória bombák. »

Megeszik a kilókat a gyümölcsök
Amikor már a rugalmas fürdőruha is szorít, nem árt elgondoldni azon, hogy meg kéne szabadulni néhány felesleges kilótól. A fogyókúra általában nem kellemes dolog, de a forró nyári napok és a szezonális gyümölcsök megkönnyítik az elhatározást és a kivitelezést is.... »
Minden jog fenntartva © 2023, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.