További fogyókúrás cikkek

❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
Szélmalomharc a kilókkal? 2. rész
A túlsúly nem maga a baj. A túlsúly valaminek a következménye. Első szinten persze annak, hogy a szervezetünk nem használ fel annyi kalóriát, mint amennyit adunk neki. Ezer praktika létezik arra, hogy ezt elkerüljük. Ezek a különféle fogyókúrák, melyek között... »

Szélmalomharc a kilókkal? 1. rész
A három rövid részből (három kis cikkből) álló írás a túlsúllyal kapcsolatos nagyon fontos dologra világít rá. A "kevesebb kalóriát több mozgást" tanács szükséges viszont nem elégséges feltétele az eredményes és tartós súlycsökkenésnek. Igazi megoldást csak akkor... »


Egyszerű, gyors diéta tippek
Sokan megtapasztalhattuk már, hogy a szigorú és nagyon alacsony kalória bevitelű diéták nem működnek, csak frusztráltságot és csalódottságot okoznak. Íme néhány diéta tipp, melyek betartásával sokkal jobb formában érezheted magad, különösebb erőfeszítés nélkül. »

Unod már, hogy nem férsz bele a konfekcióméretbe?
Éppen megint fogyókúra témában keresgélsz? Úgy döntöttél, hogy adsz még egy esélyt magadnak? Ismételten erőt vettél magadon, és még egyszer szeretnél belevágni egy fogyókúrába, de most végig is szeretnéd vinni az elhatározásod? »

Testtekercselés otthon - tippek
Otthon is elvégezhetjük azokat a testtekercselős kezeléseket, amelyeket a különböző szépségszalonok kínálnak nekünk. Nem kell hozzá más, mint kiválasztani a megfelelő masszázskrémet és beszerezni a testtekercselő fóliát. No és persze egy kis ügyeskedés. :) »

Az antioxidánsok jelentősége a táplálkozásban
Itt a tavasz, szerencsére egyre több friss gyümölcsöt és zöldséget fogyaszthatunk. Mindannyian tudjuk, hogy a bennük rejlő vitaminoknak milyen jótékony hatása van a szervezetre. Van azonban még egy nagyon fontos tulajdonságuk ezeknek a színes növényeknek:... »

Méregtelenítés böjttel
A böjt az egyik leghatékonyabb méregtelenítési, salaktalanítási módszer. Minden vallás ismeri és ajánlja bizonyos időpontokban. Pl. iszlám-ramadam, a keresztény vallás a húsvétot megelőző időszakban. A böjtölésnek köszönhetően fantasztikusan tud regenerálódni a... »

Vénusz-diéta-ciklus
Hallottam egy nagyon érdekes dolgot a Vénusz diétáról, miszerint kapcsolatba hozható a ciklusunkkal. Érdekes lehet mindazok számára, akik pusztán diétáznak, érdekes lehet azoknak is, akiknek kérdéseik vannak a ciklusuk tekintetében, és érdekes lehet azoknak, akik... »

Szépségtörténelem III.
A forradalmi változásokat a szépségtörténelemben az 1905-ös év hozta meg. »

Szépségtörténelem II.
A férfiakra vonatkozó szépségminta a történelem folyamán nem sokat változott (széles váll, izmos lábak, feszes test). »

❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.