További fogyókúrás cikkek

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
Nyárra már vékonyan!
Elegem van! Ezt a nyarat nem fogom hosszú pólókkal, és farmerokkal "átvészelni". Le akarok fogyni, és biztos vagyok benne, hogy ezzel nem vagyok egyedül! Remélem, hogy a történetemmel erőt adok egy pár fogyni vágyónak, mert nekem különösen nehéz a kilókkal, olvassátok el, hogy miért... »

Szakítópróba
Avagy egy minden hájjal megkent ifjú hölgy kalandos küzdelme a kilókkal. »


Először is a gondolkodásodnak kell megváltoznia...
Hogyan lehet megvalósítani egy álmot úgy, hogy nem fáradsz el benne, és miután könnyen jön a siker, hogy omolhat össze minden, amire vágytál? Hogy lehet elveszíteni a kontrollt a saját tested felett és hogyan kell, hogy felismerd, ez már nem mehet tovább?... »

Édes mint a cukor, de 40%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz
Képzeljen el egy édesítőszert, amely olyan édes, mint a cukor, nincs utóíze és negyven százalékkal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a hagyományos cukor! Ez a Xylosweet! »

Hogyan fogyjunk és hogyan ne?
Fogyókúra Első és legfontosabb szabály: érezd magad biztonságban, Isten gondviselésében, ne akard magad mázsákkal a földhöz betonozni, nem vezet sehova. Első és legfontosabb szabály: érezd magad biztonságban, Isten gondviselésében, ne akard magad mázsákkal a... »

A Nagy fogyásom
Úgy gondoltam megosztom veletek, hogy miért is szeretnék lefogyni. Lehet, nem teljesen cikk értékű, de úgy gondolom megér egy próbát. Tudnotok kell, hogy a cikk nem befejezett, most kezdtem a fogyit, tehát nem a végeredményről szól. A cikk a történetet írja le,... »

A fiatalság kulcsa
Ebben minden benne van, amiről úgy gondolom, hogy segíthet abban, hogy megtudjuk mi is az egészséges táplálkozás tényekkel és érvelésekkel együtt! Remélem tetszik majd... »

Diétás karácsonyi ínyencségek
A karácsonyi édesség- és süteményszezon nagy kísértés a diétázóknak – de másoknak is. »

Az agy szerepe a fogyásunkban
Az agyunk normális működése rendkívül fontos a fogyásunkban, az alvászavarok, megfelelő táplálékok hiánya, az agyunk rossz/gyenge működéshez, és ezen keresztül sokféle betegséghez vezethet,így az elhízásban is komoly szerepet játszik. »

Az Ideális Reggelivel mindent elérhetsz!
Sokan vagyunk úgy, hogy reggel felkelünk, kiugrunk az ágyból és örömmel tekintünk az új nap elébe… vagy mégsem? Reggel felkelsz, kivánszorogsz az ágyból és megint arra gondolsz, hogy egy újabb nap, amit túl kell élni, és alig várod, hogy vége legyen.... »

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.