Kategória: További fogyókúrás cikkek

Nyárra már vékonyan!

Elegem van! Ezt a nyarat nem fogom hosszú pólókkal, és farmerokkal "átvészelni". Le akarok fogyni, és biztos vagyok benne, hogy ezzel nem vagyok egyedül! Remélem, hogy a történetemmel erőt adok egy pár fogyni vágyónak, mert nekem különösen nehéz a kilókkal, olvassátok el, hogy miért...

Pajzsmirigy problémáim vannak. Négy évvel ezelőtt még nem volt semmi gond az alakommal, sőt! 178 centimhez 54 kg voltam, 90-62-90 méretekkel.
Négy hónap alatt 47 kg-ot szedtem fel, amit az anyám, és az irigyeim nem is hagytak szó nélkül.
Amúgy sem tetszettem magamnak, elhihetik, de miután mindenkitől megkaptam, hogy: "Jaj, amikor rám köszöntél egy hétig gondolkodtam, hogy ki lehet az! Te híztál?!"
Elegem lett, zárt ruhák még negyven fokban is, ráadásul hogy néztem ki?!
Sportolni, és diétázni kezdtem. Két év volt, mire 75 kg-ra le tudtam küzdeni a kilókat, és itt valamiért megálltam.
Egyszerűen nem ment lejjebb, és másfél évig így maradtam. De még mindig sok volt rajtam, ezért bevezettem a Pilatest, és csak délben ettem, akkor is csak cukor, és szénhidrát mentesen.
Ezt nagyon drasztikusan csináltam, ha nem voltam délig éhes, akkor egész nap nem ettem semmit.
Két hét alatt, nagy szenvedések közepette meg is szoktam.
És egy hónap alatt 64 kg lettem. Ez sajna egy nyáron át tartott, mert amint normálisan elkezdtem enni, mind a tíz kiló visszajött. A göb a pajzsmirigyemben mind a mai napig megvan, az orvosok nem tudnak vele mit csinálni.
De attól még én nem akarok ekkora maradni, és úgy döntöttem, hogy ismét ledobom a kilóimat, a drasztikus módszeremmel.
De most már vigyázva, tudván, hogy milyen könnyedén visszahízom.
A kitartásommal remélem erőt adok néhány fogyni vágyónak, és ezúton is sok sikert kívánok nekik.
Egy jó tipp: Egy szimpatikus, vékony híresség képét nyomtassátok ki, és amikor elgyengülnétek nézzetek a képre. Ez majd erőt ad!

Bár nem ez a legfőbb problémám, de én is tetszeni akarok a páromnak, és magamnak is! Huszonkét évesen nem így kéne kinéznem, és teszek is ellene.
Most 76 kg vagyok. Célom a 64 kg. Remélem, hogy sikerül.
(A cikket beküldte: Haley)Mitől lehet evéskényszerünk?
A túlsúly és az evéskényszer olyan jelenségek, amelyek megkeserítik életünket. Gyakran hallunk olyan epés kijelentéseket, hogy én már egy pohár víztől is hízok. Az evéskényszer betegség, és mint minden betegség mögött pszichés, lelki ok húzódik meg. Valahol... »

Édesség receptek-SBD és Atkins
Az alábbi recepteket már mind kipróbáltam és maximálisan átsegítettek diétámon, nektek is ajánlom őket, mert egyszerűek és nagyon finomak. Teljesen csillapítják az édesség utáni vágyunkat. Mindenhová odaírtam, hogy mennyi CH van benne, hogy az Atkins diéta követői... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.