Kategória: További fogyókúrás cikkek

Hogyan fogyjunk és hogyan ne?

Fogyókúra

Első és legfontosabb szabály: érezd magad biztonságban, Isten gondviselésében, ne akard magad mázsákkal a földhöz betonozni, nem vezet sehova.

Első és legfontosabb szabály: érezd magad biztonságban, Isten gondviselésében, ne akard magad mázsákkal a földhöz betonozni, nem vezet sehova.


Második, és épp olyan fontos, mint az első:
Soha ne válasszuk az éhezést, a koplalást!

Gondoljunk a sejtekre, a sejt szintű emlékekre, a DNS-re, ami még az előző életeink kódjait is tárolja.
Ezek a sejtek nem akarnak éhezni, mert a sejt pusztulását okozza, pl, anorexia, bulémia, stb.

A sejt be fogja kódolni az éhezést, és amikor újra táplálékhoz jut, azonnal dupla adagot gyűjt be, amit hét lakattal fog őrizni, hogy soha többé ne tudjunk kibabrálni vele.
Innen a fogyókúra utáni, nem várt súlygyarapodás.
Senkit ne vigasztaljon az, hogy a sejtek 7 évenként teljesen megújulnak, kicserélődnek,
ez így igaz, de az üzenetet kódok formájában átörökítik az idők végezetéig.

Mi a teendőnk?
Ha a túlsúly a többlet bevitel miatt van, akkor ezen túl csak a felét együk meg annak, ami a tányérunkon van, de azt dupla ideig rágva, és fogyasztva.
Lefekvés előtt 2 órával ne együnk, mozogjunk sokat, és válasszuk az élő élelmiszert, zöldséget, gyümölcsöt, fehér húsokat /hal, csirke, pulyka/.
A felszedett zsírpárnákat tornázzuk le.

Még fontos!
Amikor fogy a Hold, akkor lehet egy kicsit kényeztetni magunkat, mert ilyenkor nem gyarapszik a súly.
Viszont Hold növekedéskor, ami ugye a másik két hét, fogjuk vissza magunkat, és lehetőleg egy félét együnk, és kevesebbet.
(A cikket beküldte: Júlia*)Mi az a Hidroxi-citrát-sav ?
Hatásos segítség a gyötrelmek nélküli fogyáshoz. Napjainkban egyre több mesterséges alapanyagot cserélnek fel természetes anyagokkal gyógyszerekben, étrend kiegészítőkben. Ezeket a természetes anyagokat általában már elődeink ismerték és alkalmazták is. A fent... »

Demis Roussos diétája
A Demis-féle diéta arra az elméletre épít, hogy a különféle élelmiszereket egy adott étkezésnél lehetőleg ne nagyon keverjük egymással, hanem bizonyos kombinációkat részesítsünk előnyben. A Demis féle élelmiszerkombinációs diétát hónapokon keresztül lehet... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.