Kategória: További fogyókúrás cikkek

A Nagy fogyásom

Úgy gondoltam megosztom veletek, hogy miért is szeretnék lefogyni. Lehet, nem teljesen cikk értékű, de úgy gondolom megér egy próbát. Tudnotok kell, hogy a cikk nem befejezett, most kezdtem a fogyit, tehát nem a végeredményről szól.
A cikk a történetet írja le, hogy mi miatt kezdtem el a diétát, mi motivál a fogyásban, hogy haladok, milyen szeretnék lenni stb. Ha érdekel olvassátok el, ha hasonló helyzetben vagytok mint én, osszuk meg egymással a történeteinket. Sokszor csak "rátok" számíthatok itt, ti és a cikkeitek nagyban hozzájárultok ahhoz, hogy kellő kitartással csináljam végig a fogyit.


23 éves, esztergomi lány vagyok.
2007. áprilisában még 65 kg voltam. Aztán átestem egy szakításon, aztán pillanatok alatt 59 kg voltam...(nem is értem miért, pedig nem viselt meg egyáltalán, én kezdeményeztem az egészet). De tényleg, hipp-hopp lement az a 7 kg, észre sem vettem, kb. 2 hét lehetett az egész. Aztán tartottam a súlyomat egészen 2008. januárjáig, amikor is lett egy új kapcsolatom, (mint tudjuk a boldogság, és a szerelem hizlal) és ahogy eltűnt az a 7 kg, úgy jött rám vissza megint.
Jó azért lassabban, de áprilisra már 62 kg körül voltam. Ugye jött a nyár, Mc Donald's hetente, pizza hetente, kajálás este 10-kor, még éjfélkor is megettem valamit kenyérrel stb.
Hát októberre visszajött és 65 lettem újra. Eddig is fogyni szerettem volna, de nem volt elég kitartásom és akaraterőm, hogy nekilássak.
A cérna akkor szakadt el, mikor egyik reggel ráálltam a mérlegre és az 66 kg-ot mutatott. Na jó - gondoltam magamban - akkor diéta! Tartott kb. 2 napig. Jó mondom, akkor még 1 hét és elkezdem. Azon a héten még élveztem a kajákat.
2008. november 11.-én nekiálltam a diétának. Segítségnek 10. napig az Adipex nevű gyógyszerrel próbáltam diétázni, nem is voltam annyira éhes tőle, de mára már beállt a szervezetem arra, hogy tudok kevés kajával is jóllakni, de ha nem is lakom jól, akkor is tudom magam tartóztatni, hogy ne zabáljak még éjszaka is.
Így leálltam a gyógyival is, most már csak magam erejére hagyatkozom. Az első héten napi fél órát tekertem szobabicón fóliába tekercselve, de váltok valami más mozgásra, mert ez nagyon unalmas. Futni jó lenne, de porcleválás miatt a térdem nem elég strapabíró, így a futást nem bírná.
Így döntöttem a görkori mellett. A régi korim nem kényelmes, úgyhogy a napokban rendeltem egyet, most arra várok, hogy a futárszolgálat kihozza.
Aztán minden nap fél órát korizok majd, remélem, nem terhel majd le annyira.
Ezen kívül zsírégető masszázson is voltam már.
Ezzel nem célom a fogyás, csak a bőröm feszességének megőrzése...beszerzek majd valamilyen feszesítő krémet, tekercselem magam és közben felüléseket fogok végezni azért, hogy a hasamról eltűnjenek a zsírpárnák.
Ezen kívül majd beszerzek 1-2 R. Réka és B. Alexandra dvd-t, és fokozatosan ezzel mozgok.
Semmi olyat nem eszek, amit 2 hete még örömmel behabzsoltam, legalábbis amíg el nem érem a célom...aztán pedig mértékkel és max. reggelire.
Az életmódváltáshoz ehhez lesz szükségem...most úgy érzem, hogy van elég kitartásom hozzá és nem szabad feladni!
Minden célodat meg tudod valósítani, csak megfelelő akaraterő kell hozzá! Én is ezt fogom tenni.
Eddig úgy állok, hogy 13 napja diétázom, és eddig -3kg-nál tartok.
Rengeteg vizet iszom, naponta 3-4 litert, ami 1,5-2 literrel több, mint amit eddig ittam.
1 héten 1× méregtelenítő teát iszom, ez felgyorsítja a keringésem, és ugye méregtelenít is.
A célom 52 kg körül lenni.
Ilyen Britney-s testet szeretnék. Ezt a képet nézem meg, mikor eszembe jutnak azok a kaják, amiket már nem eszek. Ez erőt ad…
(A cikket beküldte: Béé17)Már a stressz is hízlal!
Ha mérges vagy stresszes vagy akkor az evéshez fordulsz? Sok nő szenved ebben a "bűnben". Először csak néhány falat csoki, majd több száz kalóriás evés a vigasz. Aztán eltűnik az önbizalom és az akaraterő? Ha már bűnöztél akkor most, csak most és utoljára ismét rászánod magad egy kis csokira. »

Atkins diéta - a 2. fázis
Ebben a szakaszban kell személyreszabni az Atkins szemléletet. Lazább ugyan, mint a bevezetõ fázis, de ugyanolyan odafigyeléssel kell végezni. Növelni kell a bevihetõ szénhidrát mennyiségét, de nem akármivel! Ha visszatérünk a korábbi étkezési... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.