További fogyókúrás cikkek

Mitől lehet evéskényszerünk?
A túlsúly és az evéskényszer olyan jelenségek, amelyek megkeserítik életünket. Gyakran hallunk olyan epés kijelentéseket, hogy én már egy pohár víztől is hízok. Az evéskényszer betegség, és mint minden betegség mögött pszichés, lelki ok húzódik meg. Valahol... »

Májtisztító kúra
Természetgyógyász ismerősöm ajánlotta az alábbi tisztító kúrát, fogyókúra előtt kedvezően befolyásolja azt. Szervezetünk felfrissül, élénkebbek, frissebek leszük. Az emésztésünk felgyorsul, májunk megtisztul! »


Egyél és fogyj, mint egy PASI!
Jónéhány kutatás foglalkozott már azzal, milyen különbségek vannak a nők és a férfiak evési és fogyási szokásai között. Számomra nem kellett nagy kutakodás ahhoz, hogy anno az atkins diéta láz kezdetén levonjam messzemenő következtetésemet: "A férfiak sokkal... »

Fogyj, ha tudsz!
Amint jártam-keltem az amerikai utcákon, a boltokban vagy az iskolában, arra figyeltem fel, hogy mennyi elhízott embert látni mindenhol. És nemcsak a felnőtteket, hanem gyerekeket is. Gondolkodóba estem, vajon mi az oka annak, hogy ennyi túlsúlyos ember él az USA-ban? »

Gyógynövényekkel az elhízás ellen
Magyarországon 10 emberből 6 túlsúlyos, akik közül 3 fő újra meg újra próbálkozik fogyókúrával, illetve küzd az ellen, hogy a leadott kilókat észrevétlenül ne szedje vissza. Ebben a nagyon nehéz próbatételben nagy segítséget kaphatnak a gyógynövényektől, különösen... »

Vákuumtréning - a siker kulcsa
Ezt a fantasztikus, új módszert a kilencvenes évek elején fejlesztették ki a sportorvoslás tapasztalatai alapján. Az eljárás során a vákuum jótékony hatását ötvözik a kerékpározással. Míg a kerékpárhasználat önmagában csak az izomzatot erősíti, s fokozza az... »

A fogyás testkontrollal
A táplálkozástudomány berkeiben rendszerint állandó vitatéma, hogy mely táplálkozási forma nevezhető egészségesnek. Egyetlen tápanyag sem elhanyagolható, minden egyes étel a szervezet számára értékes anyagokat tartalmaz. »

Anyagcsere pörgetőtől a jojó gyilkosig
Van itt minden, emésztést segítő, anyagcsere pörgető, zsírbontó és zsírégető, karcsúsító és méregtelenítő, még jojó gyilkos is. Válogass kedvedre, töltődj fel energiával, motivációval a finom és friss ízek segítségével, így az "alig" tél derekán! »

Diétabarát éttermi evészet
Sokszor előfordul velünk, hogy valamilyen meghívás miatt a diétánk veszélybe kerül, hiszen egy étteremben kötelező valamit rendelni. Sokszor ciki a pincért faggatni, hogy melyik ételben pontosan mik vannak, melyek azok a fantázianevek, amelyek mögött nem bújnak meg hatalmas kalória bombák. »

A diéta szabotőrök
Megesett már veled, hogy elmentél vacsorázni a barátaiddal, vagy a családoddal a diétád alatt és hiába próbáltál kitartani az elveid mellett, nem tudtál ellenállni folyamatos ösztönzéseiknek: "Naaa, ne már, hogy nem eszel ebből az isteni pizzából!" vagy "Ne... »

Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.