További fogyókúrás cikkek

Kövérek, soványak
Manapság divat azon keseregni, mennyire nem felel meg az alakunk a normának (a mondvacsinált elvárásoknak). Minden nő úgy szeretne kinézni, mint a plakátlányok. Pedig igazság szerint, a fotómodellek egyáltalán nem annyira tökéletesek, mint amilyennek... »

Táplálékkiegészítő rangsor
Fogyjon 10 kilót 5 hét alatt, avagy a csodadiéták kora című cikkem végén utaltam arra, hogy készül a második rész. Természetesen ebben a fejezetben sem lesz szó drasztikus fogyással kecsegtető módszerről, készítményről. Ebben a részben a kereskedelmi forgalomban... »


1400 kcal kontra 1400 kcal
Egész életemben odafigyeltem az étkezésemre, mivel ha nem figyelek, meghízom. Rengeteg módszer létezik, de azt hiszem mindannyian egyet érthetünk a kalória számolás sikerességében. Igaz nagyon kényelmetlen és macerás, de tudjuk, hogy van kalória felhasználásunk... »

Fogyjunk gyorsan, könnyen
A fogyókúra egy hétig tart, utána azonnal meg kell ismételni. Fontos, hogy a diétát pontosan tartsuk be, a legkisebb vétkezés sem megengedett. Ha erre ügyelünk, két hét alatt garantáltan le lehet adni 6-7 kilót! »

Minden nő karcsú és szép
Interjú Edita Sipekyvel, a Fogyás magasiskolája című könyv szerzőjével hízásról, fogyásról, testről, lélekről, nőiségről. Homlokán az elmaradhatatlan sállal pontosan érkezik az interjúra. Tökéletes alakját azonnal díjazzák a kávéházban ülő fiatal és még... »

Fogyjon 10 kilót 5 hét alatt, avagy a csodadiéták kora
(1.rész, a táplálkozás) Sikerült a címmel felkeltenem az érdeklődésedet? Nos, akkor hamar ki foglak ábrándítani. Ebben a cikkben nem fogsz drasztikus fogyással kecsegtető módszerről olvasni. Éppen ellenkezőleg! A hasonlóan hangzatos című írásokat követő... »

Mi az a Hidroxi-citrát-sav ?
Hatásos segítség a gyötrelmek nélküli fogyáshoz. Napjainkban egyre több mesterséges alapanyagot cserélnek fel természetes anyagokkal gyógyszerekben, étrend kiegészítőkben. Ezeket a természetes anyagokat általában már elődeink ismerték és alkalmazták is. A fent... »

A Gerson-diéta
„Azt, amit egy nemzedék az emberi tudás csúcsteljesítményeként tisztel, gyakran botorságnak tűnik a következő nemzedék szemében -- amit ebben az évszázadban babonának tekintenek, az a következő században a tudomány alapjává válhat“ – vallja Beata... »

Karcsúsító trükkök
Nincs időd vagy kedved diétázni? Épp most adtad le a felesleges kilókat, és szeretnéd tartani a súlyod? Az alábbi trükkök éhezés nélkül parancsolnak megálljt a zsírpárnák kialakulásának.Vezess naplót! Írd fel mindennap, hogy mit ettél és ittál. Így biztosan nem... »

Könnyű (és vicces) gyakorlatok az ünnepek idejére
Az ünnepekre való felkészülés lehet izgalmas és szórakoztató is, de ugyanakkor igencsak időigényes. A hétköznapi estéket ajándékok utáni rohangálással, csomagolgatással és sütögetéssel töltjük, és eszünkbe sem jut az edzés, vagy sport. Összegyűjtöttünk néhány... »

Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.