Kategória: További fogyókúrás cikkek

Csak pár szó a fogyózóknak

Tényleg csak pár szó, az én véleményem. A fogyókúrázókhoz szeretnék szólni, segítő szándékkal. Nem minden a lefogyás, a sok önkínzás el fogja fedni a mínusz kilókat mások szemében, a folyamatos gyötrelem viszont annál észrevehetőbb lesz! Kérlek, olvasd el, ha sokat szenvedsz a fogyókúrádtól!

Nem minden a lefogyás, a sok önkínzás el fogja fedni a mínusz kilókat mások szemében, a folyamatos gyötrelem viszont annál észrevehetőbb lesz!

Nagyon elkeserítő folyamatosan azt olvasni, hogy mennyit szenved sok nő a fogyókúrától meg attól, hogy tornázni kell.
Szerintem aki sikertelen ezekben a próbálkozásokban, ne a diétát vagy az edzést hibáztassa, hanem a hozzáállását.
Nincs értelme sanyargatnod magad, hogy lefogyj, koplalj és a kimerülésig tornázz.
Mert akkor a végeredmény - ha sikeresek az erőfeszítéseid - egyáltalán nem is fog boldoggá tenni!
Az evés és a pihenés is örömforrás.
Ha azért étkeznél diétásan és azért mozognál, mert egészségesen szeretnél élni, és nem azért, hogy mindenáron lefogyj, még élveznéd is.

Én is elkezdtem tornázni, és megmondom őszintén, remek érzés, meg az is, amikor megeszem a halat, pedig nem szeretem.
Azért élvezem, mert közben arra gondolok, hogy most tettem valamit az egészségemért és a jobb közérzetemért.
Ha a torna és az evés közben az járna a fejemben, hogy mi van, ha nem is hatásos, amit csinálok, és egy dkg se fog lemenni, egyre csak erősíteném magamban azt a hitet, hogy fölösleges, amit csinálok. Abba is hagyom, nem kínzom magam, én már így maradok.
Nincsenek súlyproblémáim, de ez nem azt jelenti, hogy mindig jól éreztem magam a bőrömben.
Nekem az a véleményem, hogy nem a kilókkal való leszámolásra kell koncentrálni, mert attól, hogy lefogysz, még lehetsz formátlan.
Egy karcsú test nem biztos, hogy szép is.
Ha azért fogsz diétázni és tornázni, mert tudod, hogy jó az egészségednek, élvezni fogod, és észrevétlenül fogsz csinosodni. :) Belülről is!
(A cikket beküldte: Julis...)A Gerson-diéta
„Azt, amit egy nemzedék az emberi tudás csúcsteljesítményeként tisztel, gyakran botorságnak tűnik a következő nemzedék szemében -- amit ebben az évszázadban babonának tekintenek, az a következő században a tudomány alapjává válhat“ – vallja Beata... »

Tavaszi böjt
A tavasszal együtt mi is változni, szépülni, fiatalodni szeretnénk! Kiváló lehetőséget nyújt erre az ésszerű böjtölés, amelytől egészségesebb fogyókúra talán nem is létezik. Ráadásul általa megfiatalodik a test, a lélek és a szellem is. Kiválóan alkalmas... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.