Kategória: További fogyókúrás cikkek

Csak pár szó a fogyózóknak

Tényleg csak pár szó, az én véleményem. A fogyókúrázókhoz szeretnék szólni, segítő szándékkal. Nem minden a lefogyás, a sok önkínzás el fogja fedni a mínusz kilókat mások szemében, a folyamatos gyötrelem viszont annál észrevehetőbb lesz! Kérlek, olvasd el, ha sokat szenvedsz a fogyókúrádtól!

Nem minden a lefogyás, a sok önkínzás el fogja fedni a mínusz kilókat mások szemében, a folyamatos gyötrelem viszont annál észrevehetőbb lesz!

Nagyon elkeserítő folyamatosan azt olvasni, hogy mennyit szenved sok nő a fogyókúrától meg attól, hogy tornázni kell.
Szerintem aki sikertelen ezekben a próbálkozásokban, ne a diétát vagy az edzést hibáztassa, hanem a hozzáállását.
Nincs értelme sanyargatnod magad, hogy lefogyj, koplalj és a kimerülésig tornázz.
Mert akkor a végeredmény - ha sikeresek az erőfeszítéseid - egyáltalán nem is fog boldoggá tenni!
Az evés és a pihenés is örömforrás.
Ha azért étkeznél diétásan és azért mozognál, mert egészségesen szeretnél élni, és nem azért, hogy mindenáron lefogyj, még élveznéd is.

Én is elkezdtem tornázni, és megmondom őszintén, remek érzés, meg az is, amikor megeszem a halat, pedig nem szeretem.
Azért élvezem, mert közben arra gondolok, hogy most tettem valamit az egészségemért és a jobb közérzetemért.
Ha a torna és az evés közben az járna a fejemben, hogy mi van, ha nem is hatásos, amit csinálok, és egy dkg se fog lemenni, egyre csak erősíteném magamban azt a hitet, hogy fölösleges, amit csinálok. Abba is hagyom, nem kínzom magam, én már így maradok.
Nincsenek súlyproblémáim, de ez nem azt jelenti, hogy mindig jól éreztem magam a bőrömben.
Nekem az a véleményem, hogy nem a kilókkal való leszámolásra kell koncentrálni, mert attól, hogy lefogysz, még lehetsz formátlan.
Egy karcsú test nem biztos, hogy szép is.
Ha azért fogsz diétázni és tornázni, mert tudod, hogy jó az egészségednek, élvezni fogod, és észrevétlenül fogsz csinosodni. :) Belülről is!
(A cikket beküldte: Julis...)Fogyni szenvedés nélkül, avagy mit üzen a háj lélektana?
Könyvtárakat lehetne megtölteni a manapság fellelhető diétás-fogyókúrás irodalommal, amely művek mindegyike a biztos módszert ígéri a fogyás érdekében, amely tömören nagyjából így szól: ha kövér vagy, akkor miből, mikor, mennyit NE EGYÉL. Abban talán valamennyien... »

Macskusz saját diétája 2. változat
Szintén saját találmány, az én kedvenc fogyókúrás kajáimat raktam össze. Az előző étrendhez hasonlatos, annyiban különbözik, hogy kevesebb pénzben van, így nem kell nagy bevásárlólista hozzá, a legtöbb alapanyaga szinte mindig fellelhető egy átlagos háztartásban.... »
Minden jog fenntartva © 2023, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.