Kategória: További fogyókúrás cikkek

Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!

Sokat gondolkodtam, hogy megírjam-e ezt a cikket, de úgy gondolom, hogy segíteni fog Nekem, és Nektek is. Az én cikkem nem sikersztori MÉG. Remélem pár hónap múlva már azt fogom leírni, hogy SIKERÜLT.

Szóval, hol is kezdjem? 19 éves vagyok, és sosem voltam egy nádszálkisasszony... Általános iskola 1. osztályban is 37 kg-ot nyomtam. Aztán telt-múlt az idő.
Szépen 14 éves koromra 83 kg lettem, majd egy gyors diétával lementem 74-re, majd szép lassan feltornáztam magam 92-re, de 4 kg-ot szépen ledobtam magamról, pár éve tartom. Jelenleg 88 kg vagyok.
Szerencsésnek mondhatom magam, mivel eleve nehéz csontú vagyok, 171 cm, és jó pár évig lovagoltam, meg a tesómmal fociztam, ezért azért van izmocskám is rendesen.
Persze van combikám, hasikám is.:) De nem vagyok hájas, aminek nagyon örülök.
De tudom, hogy ez a - 14 kg kell a teljes boldogságomhoz.
De hogy milyen diétába kezdek?
Semmilyenbe, nem fogom sanyargatni magam, hogy leadjak keservesen egy hét alatt 5 kg-ot, majd 2 hónap múlva már 10-zel legyek több.
Szóval én ÉLETMÓDVÁLTÁSBA kezdek.
Odafigyelek mit, mikor eszem, és mennyit. Tudom, hogy így is sikerülni fog!
Nem várom, hogy egy hónap alatt lemenjen.
Ahogy az az ember, aki itt Hoxán erőt adott, hogy belekezdjek, mondaná, a miniszoknyák megvárnak.:)
Naplót is fogok írni, így könnyebb lesz, mivel így "bizonyítanom” kell…
Na, de amit be szeretnék tartani: sok gyümölcs-zöldség, mozgás, napi 2-3 l folyadék, és persze a mozgás.
És ami nagyon fontos, hogy heti egyszer-kétszer fogok mérlegre állni.

Mindenkinek sok erőt, kitartást kívánok!
(A cikket beküldte: Petruss88)Divat vagy életforma?
Minden kornak megvannak a maga divatjai, erre a nem éppen überelhetetlen igazságra a hétvégén jöttem rá. Volt idő, amikor a lányok-asszonyok a kézimunkáikat mutogatták egymásnak. Minél nagyobb és színesebb volt a terítő, annál ügyesebb és természetesen büszkébb a leányzó. »

Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
Elkezdtük jó páran Béres Alexandrát követni… Nem tudjuk még, hogy milyen a fogyókúrája, de ő már bizonított az életben, azt hiszem csak jó tanácsokat tud adni. Remélem sokaknak segítek ezzel a táblázattal, s sikeresek lesznek a fogyizók. Én is elkezdtem, s... »
Minden jog fenntartva © 2023, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.