Kategória: További fogyókúrás cikkek

Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!

Sokat gondolkodtam, hogy megírjam-e ezt a cikket, de úgy gondolom, hogy segíteni fog Nekem, és Nektek is. Az én cikkem nem sikersztori MÉG. Remélem pár hónap múlva már azt fogom leírni, hogy SIKERÜLT.

Szóval, hol is kezdjem? 19 éves vagyok, és sosem voltam egy nádszálkisasszony... Általános iskola 1. osztályban is 37 kg-ot nyomtam. Aztán telt-múlt az idő.
Szépen 14 éves koromra 83 kg lettem, majd egy gyors diétával lementem 74-re, majd szép lassan feltornáztam magam 92-re, de 4 kg-ot szépen ledobtam magamról, pár éve tartom. Jelenleg 88 kg vagyok.
Szerencsésnek mondhatom magam, mivel eleve nehéz csontú vagyok, 171 cm, és jó pár évig lovagoltam, meg a tesómmal fociztam, ezért azért van izmocskám is rendesen.
Persze van combikám, hasikám is.:) De nem vagyok hájas, aminek nagyon örülök.
De tudom, hogy ez a - 14 kg kell a teljes boldogságomhoz.
De hogy milyen diétába kezdek?
Semmilyenbe, nem fogom sanyargatni magam, hogy leadjak keservesen egy hét alatt 5 kg-ot, majd 2 hónap múlva már 10-zel legyek több.
Szóval én ÉLETMÓDVÁLTÁSBA kezdek.
Odafigyelek mit, mikor eszem, és mennyit. Tudom, hogy így is sikerülni fog!
Nem várom, hogy egy hónap alatt lemenjen.
Ahogy az az ember, aki itt Hoxán erőt adott, hogy belekezdjek, mondaná, a miniszoknyák megvárnak.:)
Naplót is fogok írni, így könnyebb lesz, mivel így "bizonyítanom” kell…
Na, de amit be szeretnék tartani: sok gyümölcs-zöldség, mozgás, napi 2-3 l folyadék, és persze a mozgás.
És ami nagyon fontos, hogy heti egyszer-kétszer fogok mérlegre állni.

Mindenkinek sok erőt, kitartást kívánok!
(A cikket beküldte: Petruss88)Le lehet fogyni, de nagyon kell akarni!
Bizony le lehet fogyni, akár szenvedés nélkül is. Ezt nem csak én, hanem sok drága fórumos társam fogyása is bizonyítja. Mi a kalóriaszámolást választottuk, hogy leadjuk 5-10-20-30 kg feleslegünket. Azt hiszem, így 30 kg leadása után elmondhatom: a módszer jó, de... »

Almanapok – Ötletek és eredmények
Három almanap alatt 4 kg-ot fogytam. Ennek a tapasztalatát szeretném megosztani másokkal, biztatásul. Közben alkalmazható apró praktikákról is írtam benne, amitől könnyebb lesz annak, aki rászánja magát. Nem tudom, jó helyre küldtem-e be, de új vagyok, és még... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.