Kategória: További fogyókúrás cikkek

A diéta neve: Őszinteség

Nem, én most nem egy új Hollywood-i szuper diétát osztok meg veletek, és nem is egy új csodabogyóról van szó. Csak egy ötlet.
Remélem tudok segíteni nektek és biztos vagyok benne, hogy ti is tudtok segíteni nekem.


Mielőtt leírnám, hogy pontosan miről van szó, szeretném, ha tudnátok, hogy miért éreztem késztetést, hogy ideírjak.

27 éves vagyok, mindig szerettem sportolni, mozogni. Szerencsére a családomban természetes volt az egészséges táplálkozás, ezáltal nem is volt súlyproblémám, amíg el nem költöztem otthonról.
Ekkor már nekem kellett volna főznöm, de mivel életem párja beérte a pizzával, mint tökéletes vacsora nem erőltettem magamra a dolgot. Elkényelmesedtem, keveset mozogtam.
Csak azon csodálkozom, hogy megúsztam + 12 kg felesleggel.
Mindig is imádtam a különböző egészséggel, diétával, mozgással kapcsolatos újságokat, cikkeket, így volt pár tutinak hitt fogyás tipp a tarsolyomban, de sajnos nem, vagy csak nagyon lassan peregtek le a kilók. Újabb és újabb módszerek jöttek, sikerek, kudarcok váltakoztak.
Életmódváltás. Valóban ez a megoldás.
Amit nagyon könnyű mondani, egy mély lélegzetvétel után elhatározni, de még könnyebb feladni, elcsábulni és annál is könnyebb belezavarodni.
Hogy ezt mire értem? Az újságok, net, TV ontja magából a fogyókúrás módszereket, csodákat, megoldásokat. Ez nem is baj, hiszen mindannyian mások vagyunk, más módszer válik be, de amikor egy újságon belül ellentétes információt olvasok, nem tudom sírjak-e vagy nevessek.
Arról nem is beszélve, hogy velem együtt sokan élünk átlagfizetésből. És gondolom nem csak nekem tűnt fel, hogy az egészséges étkezés sokba kerül, plusz a kiegészítők, DVD-k, súlyzók, stb. A speciális ételek meg tényleg sokunk számára luxus, legfeljebb pár kiló elvesztésének ünnepléseként, mint jutalom engedhetjük meg magunknak vagy még akkor sem.

Hogy mi az ötletem? Alkossuk meg együtt a tökéletes diétát.
Ehhez nem kell mást tenni, mint egy naplót vezetni, leírni benne mindennap, hogy mit ettél, mennyit, emellett mit és mennyit mozogtál és mi az a plusz, amit megtettél magadért, hogy gyorsabban fogyj, hogy szebb legyen a bőröd, vagy csak jobb legyen a kedved. Ami nagyon fontos, hogy ha bűnbe estél, legyen az csak valami apróság, azt is írd le, így ha többet mutat a mérleg, mint szeretnéd, látni fogod miért, illetve egy idő után az is kiderül, hogy mi befolyásolja, hogy mikor mennyit fogysz. A fórumon biztatjuk egymást, hogy mindenki kitartson és nem csak 1-2 hétig, hónapig.
Írjuk meg egymásnak a tippeket, hogy ki mit mivel helyettesít. Kinek melyik tipp vált be.

Nos, ha tetszik az ötlet, tudod mit kell tenned… Kezdem én, naplóm első bejegyzésében arról olvashattok, hogy én milyen kis apróságokkal igyekszem leadni az utolsó plusz kilókat.
(A cikket beküldte: SweetDelight)A Nagy fogyásom
Úgy gondoltam megosztom veletek, hogy miért is szeretnék lefogyni. Lehet, nem teljesen cikk értékű, de úgy gondolom megér egy próbát. Tudnotok kell, hogy a cikk nem befejezett, most kezdtem a fogyit, tehát nem a végeredményről szól. A cikk a történetet írja le,... »

Új Norbi villámdiéta
Állítólag ezzel a diétával fogyott le Szulák Andrea, Csollány Szilveszter felesége és még sokan mások. A diétát 30 napig kell csinálni és szigorú szabályai vannak. Aki betartja, megszabadulhat akár havi 10 kilótól.. Nem hangzik rosszul, egy próbát... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.