Sikeres fogyózók

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Fogyóznék, de ...
Annyiszor hallok ilyen kezdetű mondatot mostanában, hogy muszáj leírnom a véleményemet. Nem akarok okoskodni, nem vagyok szakértő, nem akarom osztani az észt, csak segíteni szeretnék. Felnyitni ha csak egy ember szemét is. Én már tudom, mennyivel jobb úgy élni,... »

60 kg fel, 56 kg le, 40 kg fel, 45 kg le. Íme az átalakulás!
Réges-régen kezdődött. Bejártam az éhezős utat, váltottam életmódot, voltam szégyenlős és nagyon büszke is. De ma mindennél jobban kiegyensúlyozottabb és boldogabb vagyok. Már nem kilókban, vagy centikben mérem a boldogságot, hanem tettekben és pillanatokban. »


Biológia gyorstalpaló diétához II.
Előző cikkemben a táplálkozás biológiáját írtam le. Ezt most kiegészíteném a mozgásról általam fontosnak tartott információkkal. Továbbra sem szeretnék „tuti tippeket” javasolni, csupán összefoglalnám az általam gyűjtött és kipróbált... »

Így fogytam 12 kg-t
Aki le akar fogyni lefogy aki nem az meg csak a kifogásokat gyártja! Én tudom. 6 évig kifogást gyártottam. Most születésnap, most névnap, most egy kolléga ünnepel, most rossz napom volt és jólesik még este egy kis süti vagy fagyi vagy szotyika, netán... »

A súlytartást is akarni kell!
Még a fogyásom elején voltam, bőven 100 kiló felett. Senkinek nem mondtam el, mire is készülök. Tudtam jól, hogy majd úgyis megkapom innen-onnan, hogy "Áhhh, maximum, ha lefogysz 10-20 kilót, vagy többet... Ugyan már!" Aztán mikor egyre közelebb kerültem az... »

Életmódváltás, mert most végig csinálom
Életmódváltás. Igen, egy újabb cikk, de mégis más. A két kulcsszó: diéta és mozgás. Ezek csak együtt hatásosak, külön-külön semmit se érnek. Én legtöbbször azért kezdtem bele a fogyókúrába, hogy megmutassam a többieknek, hogy igen, én is képes vagyok. Ez persze... »

Félúton a siker felé
... mert akarattal bármit el lehet érni! ... nem számít a kor! Ha az ember le akar fogyni, le is fog! Még nem értem el a célt, de érzem, hogy hamarosan el fogom! Célokat kell kitűzni magunk elé és azt elérni! Életmódváltás, torna.. más nem kell a fogyáshoz!! »

A nehézségek ellenére is le lehet fogyni
Az én történetem nem 30-40 kilós fogyásról szól, mindössze tizenegynéhány kilóról, amiből már 11 megvan és még vár rám 3 kiló. Amit nagyon remélek, hogy mire e cikk megjelenik, már meg is lesz. És miután megvan a leadott kiló, meglesz a súly megtartása is mindenféle nehézség nélkül. »

Új tükörképet varázsolok magamnak!
Szerintetek 2010 decemberében gondoltam volna? Nem. Sosem hittem volna, hogy valaha akkora sikert érek el az életemben, mint amilyen sikerek az elmúlt időszakban értek... kívül-belül megváltoztam, teljesen máshogy látom a világot és a világ is máshogy lát engem. Boldog vagyok! »

Az én történetem
Az én történetem nem a szülések után kezdődött, hanem mondhatni a születésemmel. Mióta az eszem tudom, a kövérek táborát erősítettem. Olyannyira, hogy a középiskolás éveimben 97 kg voltam. Az a borzasztó, hogy ez engem akkoriban egyáltalán nem zavart. Gyerekként... »

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.