Kategória: Sikeres fogyózók

A nehézségek ellenére is le lehet fogyni

Az én történetem nem 30-40 kilós fogyásról szól, mindössze tizenegynéhány kilóról, amiből már 11 megvan és még vár rám 3 kiló. Amit nagyon remélek, hogy mire e cikk megjelenik, már meg is lesz. És miután megvan a leadott kiló, meglesz a súly megtartása is mindenféle nehézség nélkül.

A célom az volt, hogy bele merjek vágni, minden betegségem és nehézségem ellenére, már írtam ide egy cikket, ott a betegségeim is megtalálhatók.
A lényeg, nagyon féltem belevágni és nem a nem evéstől és a kevesebb tápanyagtól, hanem a mozgástól tartottam.

De 20 évesen 84 kilónak lenni nem volt túl jó. Hiába a magasságom 176 cm, de már szörnyen néztem ki, és szörnyen is éreztem magam. Nem bírtam saját magam levenni a cipőm és a lábkörmeim levágni. 10 percet nem bírtam sétálni, mert már fájt a lábam. De ezt meguntam. Pontosan nem tudom mikor, de valamikor január elején egyik percről a másikra eldöntöttem, fogyni fogok.
Egyik nap még ettem rengeteget, másik nap meg csak úgy áttértem az egészség irányába. Minden étkezési adagom lecsökkentettem, de nem éheztettem magam. Nem vontam meg a szénhidrátot se csak kevesebbet ettem, illetve eszek. Nem követek semmiféle divatdiétát, mert feleslegesnek tartam, mindig az a jó, amit saját magunknak találunk ki, azt be is tudjuk tartani. Nekiálltam mozogni, először csak napi 15 percet, majd lett 30 perc most 40 perc szobakerékpárnál tartok és már a fokozatokat is emelem, előszedtem a kis súlyzóim, először 1 kilósat, majd a kettőt és hamarosan jön az 5 kilós. Szerintem fontos a fokozatosság a testmozgásnál.
Egyszer csak azt vettem észre, hogy sokkal jobban érzem magam, jobb a közérzetem és megindult gyönyörűen a fogyás. 77. fogyókúrás, vagyis életmódváltásos napomra lettem 84 kilós pufi lányból 73 kilós, majdnem sportosnak mondható lány. Persze vannak napok, mikor úgy érzem, majd meghalok, de nem adom fel. Ha nagyon fáj, aznap torna helyett nagy séta van a levegőn.
Én csak azt tanácsolom, hogy minden pufi ember merjen nekiállni, mert nem lehetetlen, nem a mentségeket kell keresni, hanem célokat kell kitűzni és véghez kell azt vinni.

De egy tanács: ne éheztessed magad, egyél mindent, csak a megfelelő időben és mennyiséget, ne vonj meg semmit a szervezetedtől, mert a szervezetednek szüksége van mindenféle tápanyagra.
Kitartás, hit és erő ez a három kell és megvan a siker. Remélem tudtam segíteni.
Célom, hogy a környezetben, családomba minden túlsúlyos embert rávegyek arra, hogy kis odafigyeléssel mennyi mindent véghez lehet vinni.
(A cikket beküldte: Pici Manócska)Ha én meg tudtam csinálni, akkor te is képes vagy rá
Ha nekem megy, akkor neked miért ne menne? Te is képes vagy rá, csak meg kell találnod a megfelelő motivációt. Keresd magadban, ott legbelül és nézz körül, hogy mi az, amit nem szeretnél elveszíteni! Ha ez meg van, akkor kezdheted is az új életedet. :) Mert ez nem... »

Joe Cross Reboot böjtje - Tapasztalatok
Tavaly tavasszal beszélgettem egy baráti társaságban és szóba került egy film, amit egy Joe Cross nevű fickó forgatott le magáról, amint Amerikát járja és 60 napon keresztül kizárólag zöldségek és gyümölcsök levét fogyasztja. A többség eszetlenségnek tartotta, de... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.