Kategória: Sikeres fogyózók

A 40 kg fogyás pusztán elhatározás kérdése volt

Egész gyermekoromban vékony izmos kislány voltam. Tinilány koromban is a szebbek, mutatósabbak közé tartoztam. Azt tudni kell, hogy 6 éves koromtól versenyszerűen sportoltam, valószínűleg ennek volt köszönhető, hogy azt gondoltam, bármit bármikor ehetek. Aztán egyszer csak véget ért sportolói karrierem.

Nem sokkal utána, 18 éves koromban megismerkedtem életem szerelmével. Bekerültem a családba, ahol a körömpörkölt és a csülök napi étel. Ettem, ettem, mert ezt várták. Nem sérhettem meg senkit. Mondanom sem kell, hogy vékonyságom szépen lassan kezdett eltűnni. 6 év alatt 60 kilóról 110 kilóig felhíztam. Azért azt el kell mondjam, hogy közben született egy kisbabám, de nem miatta híztam el.

A Páromon kezdtem látni az undort fizikai valóm iránt. Ez sem volt elég motiváló számomra, hogy lefogyjak.

Egy napon kaptam névnapomra anyósóméktól egy tabletet. Mivel otthon voltam kisfiammal és volt rá egy kevés időm, elkezdtem olvasni. A vége az lett, hogy ha kellet, egész éjszakákat olvastam végig. Már nagyon sokadik romatikus/erotikus könyvet olvashattam, mire megvilágosodtam: Miért csak olvasod? Miért nem éled meg igazából helyzeteket?

Ettől a pillanattól kezdve senki és semmi nem állhatott az utamba, hogy lefogyjak.

- Kenyér, lisztfélék, kukoricafélék kilőve
- Édességek semmilyen formában
- Cukor 0
- Rengeteg anyagcsere serkentő gyümölcs, zöldség: káposzta, gyömbér, szilva stb.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy eleinte 16:00 után nem ettem. Később, mikor már a szervezetem elég erős lett és hozzászokott az életmódhoz (kb 5 hónap) 12:00 után nem ettem. Tudom, tudom, durva, de ennyire elszánt voltam. Havonta 4-5 kiló ment le. 10 hónap alatt elértem -42 kilogrammot. A súlyom 68-67 kilónál állt meg.

Azért osztom meg ezt veletek, mert az én módszerem lehet, hogy elég brutál, viszont a kitartás és az elszántság erőt adott. Attól sem kell félni, hogy uhh, mi lesz ha megeszem egy csokit?! Elárulom: NAGY SEMMI! Mivel a szerevezet abszolút átvált: könnyű ételek, gyümölcsök, joghurtok, nem tudsz megenni egy 2 fős disznó torost, mert kidobja magából a tested. Természetesen nem vagyunk egyformák. Engem tényleg a megalázottság és a vágy érzése sarkallt. El akartam érni azt, ami valamikor én voltam, de már nem láttam magam sehol sem.

Kedves Olvasó! Köszönöm szépen, hogy időt szántál irományomra. Borzasztóan jól eset kiírni magamból életem egyik legkeményebb célkitűzését. Babát várok ismét. :) Kicsit félek. Próbálok most is egészségesen enni, de elkerülhetetlen néhány kilócska. Mindenesetre, ha mégegyszer fogyókúrára kerül a sor, semmit nem fogok másként csinálni.
(A cikket beküldte: Bianka159)Nagy döntés! Megcsinálom!
Sokat gondolkodtam, megírjam-e ezt a cikket. Kiskoromtól kezdve, pontosabban miután elkezdtem serdülni, elkezdtem hízni is. Most 99 kilóról indulok egy hosszú, rögös úton. Célom: először 80 kg, majd 75, és végül 70! Eddig 1 kiló mínuszban vagyok. Megcsinálom.... »

90 napossal 90 kiló ellen
Újra a régi akarok lenni, erről szól most az életem. 90 napom van rá. Ha a cigiről nyolc év után leszoktam akkor egy diétát is meg tudok csinálni. Vagy nem? »
Minden jog fenntartva © 2023, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.