Kategória: Sikeres fogyózók

Sikersztori? Majd csak lesz, de elindult

Ilyen csodadiéta, olyan diéta.. Folyik mindenhonnan. De meg lehet csinálni, csak kitartás kell hozzá, és egyáltalán nem bonyolult. Magamon kipróbáltam az elképzelésemet, és sikerült. De még nincs megállás, messze van a cél.

Sok diétás fórumot olvasgattam a hoxa.hu-n.
Soha nem voltam magammal megelégedve. Most sem, habár ez fizikai adottság, amivel problémám van. Mikor kijöttem páromhoz külföldre dolgozni 62 kg voltam. Azután a kényelem, a boldogság megtette a hatását.. Felkúszott a mérleg 67-68-ra. Kényelmetlen volt.
Azután úgy döntöttem, hogy magamon kipróbálom a saját "receptemet". Száműzni az édességet, este nem nagyon kajálni (maximum kevés adagot vagy gyümölcsöt), csak vizet inni, és minél kevesebb fehér kenyér fogyasztás (nagyon ritkán eszek).
Három hete csináltam végig egy két hetes turnust. Nem önszántamból. Egyedül vittem a részlegemet és előtte pont kiműtötték a bölcsességfogamat. Három napig csak csipegettem, azután időm sem volt enni. Node odafigyeltem, hogy ha a reggeli ki is marad, ebédelni mindenképpen ebédeltem. Vacsorára pedig ami volt, vagy gyümölcs, ahogy írtam. Mi nehezítette meg a dolgot? Konyhán dolgozom, ráadásul cukrász vagyok. Olyan a munkabeosztásom, hogy nem jutok edzőterembe, pedig amíg lehetett, lementem. Ráadásul kicsi (volt) az akaraterőm. Szóval a két hét eredménye volt -5 kg, és több centi innen-onnan. Tehát a minőségre figyeltem oda. Ez fontos kihangsúlyozni, hogy nem éheztem. Nem jött vissza azóta egy deka sem. A mozgást én úgy gondolom, hogy letudom bent, mert egész nap hajtani, cipekedni fizikai erőnlétet követel.
A héten megint elkezdtem ezt a szortírozást, és megindultak a centik lefele.
Szóval, szerintem, nem muszáj teljes kiőrlésű kenyeret venni meg semmi drága cuccot, csak odafigyelni, hogy mit veszünk magunkhoz. És mikor.
Ha valaki ülőmunkát végez, szerintem szükséges a rendszeres testmozgás is a sikerhez.
Lehet, hogy ezek átlagos dolgok, amiket leírtam, de hatásosak. És pénztárca-kímélők :)
(A cikket beküldte: főnix01)-33 kg két év alatt
Óriási nadrágok. Zubbonyszerű fölsők. Kerekded arc. Óriási has. Önkínzás. Önsajnálat. Gúnyos tekintetek. Szégyenteljes érzés egy helyes fiú mellett. Ezt mind-mind nagyon jól ismerem. Vagy csak ismertem? »

Demis Roussos diétája
A Demis-féle diéta arra az elméletre épít, hogy a különféle élelmiszereket egy adott étkezésnél lehetőleg ne nagyon keverjük egymással, hanem bizonyos kombinációkat részesítsünk előnyben. A Demis féle élelmiszerkombinációs diétát hónapokon keresztül lehet... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.