Kategória: Sikeres fogyózók

- 30 kg 3 hónap alatt

A terhességeim alatt 50 kg-t híztam. Ez nem csak engem kavart fel, de az orvosokat is. A terhességem 7. hónapjában már a kórházi ágyat nyomtam és próbálták velem megetetni a diétás kosztot. Na nem attól fogytam le...

Persze azt is megettem, de a látogatók mindennap hozták a finomságokat, és ha az sem volt elég, jött a büfé. A terhességem végén már bizony 104 kg voltam.
Szülés után kilenc hónappal 81 kg volt a súlyom, annál lejjebb nem ment. Bár nem is fogyókúráztam. Jött a szilveszter és vele a fogadalom: HOLNAPTÓL FOGYÓZOM! Mindenki nevetett mondván nekem minden az evésről szól. Ettől még elszántabb lettem.

800 kalória volt a maximum, amit megettem. A reggelim és a vacsorám szinte mindig ugyanaz volt.
Kefir vagy virsli, tojás (bármilyen formában). Napközben egy-egy gyümölcs (nem banán) vagy valamilyen saláta, sovány felvágottak és sok-sok ásványvíz egy kis kifacsart citrom levével. 17 óra után már nem ettem! Szerencsére nem szeretem az édességet, ezért nem is hiányzott. Két hét után már látható volt a fogyás és ekkor kezdtem eljárni futni. Este miután a gyerekeket megetettem, megfürdettem akkor indultam el. Ezt csak azért írom, mert a kifogás általában az időhiány. De mindenkinek arra van ideje, amire szakít!
Onnantól kezdve csak úgy gurultak le rólam a kilók. 52kg voltam a kitűzött határidőre, ami március 26-a, a lányom szülinapja volt.
A súlyomat úgy tudtam megtartani eddig, hogy hetente mérlegre álltam és ha kicsit is kilengett, másnap tartottam egy gyümölcsnapot. Ez évekig működött is, de most ismét elszaladt velem egy kicsit a ló. Sajnos még abban a stádiumban vagyok, hogy majd holnaptól, majd hétfőtől, majd a hónap elejétől és persze év vége felé, mikor már jönnek az ünnepek akkor már csak jövőre.
Most 60 kiló vagyok, és belőletek próbálok erőt meríteni, hogy ismét sikerüljön lefogynom.
Mindenkinek sok sikert kívánok!
(A cikket beküldte: erababa29)Felismerésem története - ételfüggő vagyok
2008-ban leadtam 28 kg-ot, amit próbáltam/próbálok megtartani, nehéz kínok árán,több-kevesebb sikerrel. Talán most sikerült megtalálnom a megoldást? Ételfüggő vagyok, és ezzel meg kell tanulnom együtt élni. Az elmúlt három hét történései alapján azt mondhatom, nem bántam meg, hogy belevágtam. »

A 90 napos diéta leírása
Ez a fogyókúra megváltoztatja a szervezet működését, így garantálja, hogy súlyunk nem növekszik újra. A diéta 90 napig tart. Bár első olvasatra kicsit bonyolultnak tűnhet ez az étrend, de egy hét után már hozzá is szokunk. A négynapos szakaszokból álló diéta során... »
Minden jog fenntartva © 2023, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.