Kategória: További fogyókúrás cikkek

Testkép - testképzavar

Mindenkinek van magáról kialakított testképe. Ez annak az embernek a körvonalait jelenti, aki "lélekben" vagy. Becsukod a szemed. Ki vagy? Olyan vagy, mint a tükörben? A legtöbben nem "egyezünk magunkkal". Ez a testképzavar.

Ismerek olyan molett hölgyet, aki nem úgy molett, mint a Liptai, hanem előnytelenül. Mégis kicsattan a jókedvtől, teljesen elfogadja magát, kívül-belül ugyanaz, és ha valaki megjegyzést tesz az alakjára, nem billenti ki. Van öniróniája.

Ismerek olyan jóalakú lányt, aki összehúzza magát az önbizalomhiánytól, távolságtartó, sértődékeny, pedig tényleg nagyon szép, és minden oka meglenne, hogy kihúzza magát. Ha ő tükörbe néz, egy kövér csaj néz vissza rá...

A molett hölgynek több barátja és udvarlója volt...

Nem célom, hogy kielemezzem a két esetet, csak gondolatébresztőnek szántam.
MUSZÁJ mindenkinek nagymellűnek, csontsoványnak és "tökéletesnek" lennie?
Szerintem az az ember vonzó, aki kívül-belül ugyanaz. Nem akarok bíztatni senkit a maga elhanyagolására, sőt, annak a híve vagyok, hogy mindenki hozza ki magából a maximumot, amit TERMÉSZETES úton (torna, diéta, tanulás, stb) lehet.

Azt viszont a média, a reklámok és az "üzlet" pszichológiai befolyásának tartom, ha valaki azért fekszik kés alá, mert "muszáj".
Akár őszinte vagy magaddal, akár nem, a nők 99%-a elsősorban nem maga miatt és mondjuk férje, párja miatt akar tökéletes lenni, hanem hogy MINDENKI elég "jónak" találja, vagy esetleg elsősorban irígy tekinteteket szeretne látni, csak ez elégíti ki.

Ez testképzavar a javából.
(A cikket beküldte: böske)Soványító kúra humorosan
Kiváló, kíméletes, minden tápanyagot tartalmaz. :))) A legfontosabb, hogy a diéták, fogyókúrák korában se felejtsünk el NEVETNI! »

Rosemary Conley diétája és receptjei
A dietatol gyorsan megy le a zsirreteg ,6 het alatt 6-8 kg lehet fogyni amit utana nem szedsz vissza.Ha lesz tobb idom irok meg recepteket ez legyen egy kis izelito »
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.