Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: További fogyókúrás cikkek

Plus Size Hölgyek részére rendezett szépségverseny

A Miss Curvy Hungary Szépségverseny 2016-ban debütál a Plus Size Hölgyek részére rendezett szépségversenyek között. A Rendezvény megálmodója Botos Erika, Magyarország egyik legismertebb ex plus size modellje.

Erika egy betegség következtében 25 kilót fogyott, de mivel imádja a divat szakmát, maradt a háttérben, koreográfusként és modell tanárként. Régóta dédelgetett álmát valósította meg azzal, hogy életre hívta saját rendezvényét. Szívügye a molett lányok ön és közelfogadása, természetesen az egészséges testkép és életmód hirdetése mellett. Nyári Anna rendezvényszervező, Czibula Veronika digitális média szakember és Venczel Stefi rendezvénykoordinátor segítségével ütőképes csapattá állt össze a Curvy Team. A verseny megnevezésében szándékosan nem használjuk a kövér, telt, dundi, molett, husis, stb. szavakat, hiszen az angol CURVY (formás, arányos, kerekded) kifejezés sokkalta jobban tükrözi rendezvényünk célkitűzéseit. Célunk, hogy felülKEREKedjünk az előítéleten!
Két kategóriában választunk Királynőt: 
MISS CURVY (18-35 éves korig, 42-es ruhamérettől)
LADY CURVY (36-55 éves korig, 42-es ruhamérettől).
Célunk, hogy a versenyt minden évben megrendezzük, és olyan Királynőket adjunk Magyarországnak, akik méltóképpen tudják képviselni a teltebb Hölgyeket. Ennek alapján a külső mellett a kiválasztás során fontos szempont számunkra az intelligencia, a jókedv, az önazonosság és az önelfogadás is. Versenyünk egyedülálló abban a tekintetben is, hogy a castingok országos szinten zajlanak, tehát nem kizárólag budapesti elődöntő lesz. Nem esnek ki azon esélyes jelöltek sem, akik számára az utazás költsége anyagilag, vagy időben megterhelő lenne.
Fontosabb dátumaink:
2016. február-március: Területi előválogató castingok
Szeged 2016.február 28. vasárnap, 14-18 óráig a HUNGI VÍGADÓBAN
Debreceni casting 2016.március 6. vasárnap, 15-18 óráig, a MALOM ÉTTEREMBEN
Győri casting  2016.03.13. vasárnap, 14-18 óráig, a HOTEL FAMULUSBAN
Budapesti casting  2016. március 20. vasárnap, 11-17 óráig a FAT MOSBAN
2016. április: Ruhapróbák, járáspróbák zajlanak, már kialakul a Döntős Mezőny
2016. április 16. 19.00: MISS CURVY HUNGARY és LADY CURVY HUNGARY Szépségkirálynő választás, a Fővárosi Művelődési Ház színháztermében
(A cikket beküldte: sajtó)Vállaljuk fel érzéseinket
Hogy hogyan tudnánk egymást segíteni? Szerintem vállaljuk fel érzéseinket, mondjuk ki őket, beszélgessünk róla, ne a fogyókúra legyen a központban, hanem mi magunk, MONDJUK KI! »

Az almaecet jótékony hatásai
Anno kipróbáltam ezt is, sőt még egy könyvet is olvastam róla évekkel ezelőtt. Az igazán elszántaknak ajánlom, akik nem idegenkednek az új ízektől, mert valljuk be, ritkán jutna eszünkbe amúgy ecetes vizet inni :) Egyébként teljesen megszokható és nyáron akár... »

Minden jog fenntartva © 2020, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.