Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Sikeres fogyózók

Nagy döntés! Megcsinálom!

Sokat gondolkodtam, megírjam-e ezt a cikket. Kiskoromtól kezdve, pontosabban miután elkezdtem serdülni, elkezdtem hízni is.
Most 99 kilóról indulok egy hosszú, rögös úton. Célom: először 80 kg, majd 75, és végül 70! Eddig 1 kiló mínuszban vagyok. Megcsinálom. Meg tudom csinálni. Ismét tornázok, teázok és diétázok. A szerelmem maximálisan támogat engem.


Kiskoromtól kezdve, pontosabban miután elkezdtem serdülni, elkezdtem hízni is. Mivel akkoriban nem akartam senkivel sem "olyan" kapcsolatot, így nem is érdekelt, mennyit hízok. Az elhízásomban az is közreműködött, hogy egész általános és gimnazista koromban MINDIG fel voltam mentve testnevelésből. 3. osztályos koromban javasolta a doktornő, mert sokat voltam beteges, és a végén rutinszerűen mindig minden évet leigazolt. Akkoriban ezt egyáltalán nem bántam, mert az osztálytársaimat nem szerettem, és tesi alatt mindig hazajöhettem.
Persze, mint minden fiatal, én is sokat voltam "szerelmes", de ezzel nem törődtem. Aztán mikor elmentem az unokaöcsém keresztelőjére, ott rádöbbentem, hogy ez így nem mehet tovább, tennem kell valamit. 2003 nyarán vettem először mályva teát. Akkor 92 kg voltam. Valami apróság miatt mentem az orvoshoz, és szóba került, hogy nem ártana a saját egészségem végett leadni pár kilót. Ő ezt a teát javasolta. Elmentem a patikába, mondtam, mit kérek, és ott elmondták, mire számíthatok. Minden este lefekvés előtt igyak egy pohárral, mellette persze tornázzak, és igyekezzek az étkezésre is odafigyelni.
Elkezdtem otthon a magam kis szobájában tornázni, lassanként egyre kevesebbet ettem, és szépen leadtam 12 kg-ot röpke 1,5-2 hónap alatt. Ekkor viszont elszaladt velem a ló: elkezdtem megint egyre többet enni, ki-kihagytam a teát, és megismertem az exemet, aki szó szerint eltiltott a fogyókúrától, mondván neki így tetszem. Kényelmes volt, volt egy indok, miért kezdjek ismét mértéktelenül zabálni… A kapcsolatnak 1,5 év alatt vége lett, és itt álltam, akkor már 90 kilósan…
Nem sokkal rá belépett az életembe az én drága kincsem: a szerelmem. Elfogadott mindig ilyennek. Én viszont 2010. május 28-án úgy döntöttem: elég! Megváltozom, hogy joggal legyen rám büszke! Azt szeretném elérni, hogy irigyeljék őt miattam! Tudom, hogy meg tudom csinálni.
Képes vagyok rá, mert én így határoztam. Az agyamban eldöntöttem, és nem hagyom, hogy akármi is változtasson ezen! Most 99 kilóról indulok egy hosszú, rögös úton. Célom: először 80 kg, majd 75, és végül 70! Eddig 1 kiló mínuszban vagyok:). Megcsinálom. Meg tudom csinálni. Ismét tornázok, teázok és diétázok. A szerelmem maximálisan támogat engem. Minden fogyókúrázónak nagyon sok erőt és egészséget kívánok!
Ne feledd: a fogyás az agyban dől el!
(A cikket beküldte: Ciniest)Így fogytam 12 kg-t
Aki le akar fogyni lefogy aki nem az meg csak a kifogásokat gyártja! Én tudom. 6 évig kifogást gyártottam. Most születésnap, most névnap, most egy kolléga ünnepel, most rossz napom volt és jólesik még este egy kis süti vagy fagyi vagy szotyika, netán... »

GI értékek- SBD-nél is alkalmazható
Az alábbi cikk elég sok ételnél nyújt támpontot, hogy eheted-e diétád alatt, vagy sem. Sok információt találsz, hogy miért is kell megválogatnod az ételt, amit magadhoz veszel. A cikk alján megtalálod a várva várt GI táblázatot. Ez a lehető legrészletesebb, amit találtam. g »
Minden jog fenntartva © 2020, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.