Kategória: Sikeres fogyózók

Fényképes motiváló módszer

Tartós fogyás?
Természetesen lehetséges, de nálam nem a tudományosan megalapozott sikerdiéták váltak be, hanem a makacsságom és az elégedetlenségem magammal szemben. Kitaláltam egy számomra kényelmes, kellemes és nem utolsó sorban olcsó és gyors diétát. Nekem bevált, csak javasolni tudom mindenkinek!


41 éves múltam, és szinte soha nem voltam megelégedve sem az alkatommal, sem a súlyommal. 46-72-ig minden súlyhatárt bejártam már.


A fényképes módszer

4 éve rájöttem a "csodára". Kitettem a falra egyik "szétfolyós" tengerparti képemet és azt mondtam: ez nem én vagyok! 3 hónap alatt lefogytam 17 kilót, és a mai napig tartom az 5o kg-os súlyomat.


Hogy hogyan? Nagyon egyszerű!

Soha nem hittem a tudományos és önsanyargató módszerekben. Minden az agyban kell, hogy eldőljön. Hogy tényleg le akarjak fogyni! Naponta 3-szor ettem, minimálisra csökkentve a péksüteményeket, nassokat. Estére maradt a jól bevált kefir zöldségekkel.
Ha közben mégis éhes lettem, lelkiismeretfurdalás nélkül ettem meg néhány szelet szalámit vagy virslit. De az is előfordult már, hogy "közöltem" magammal, nem lehetek éhes, mert fogyni akarok! Az emberi agy csodálatos, tényleg rövid időn belül nem éreztem éhséget.
Természetes, hogy életmódbeli változtatásokat is véghezvittem. Ahová csak lehet gyalog vagy kerékpárral jutok el a mai napig. Hastáncoltam, tornáztam, rengeteget sétálok, kirándulok. Így már nem gond mikor mit eszem, de az esti étkezésre a mai napi odafigyelek, mert most jól érzem magam a bőrömben.

Próbáljátok ki ti is, és ha bevált a fényképes módszer akkor gratulálok az akaraterődhöz! Sok sikert és mínusz kilót kívánok!
(A cikket beküldte: terika40@citromail.hu)Mínusz 20 kiló diéta nélkül!
Lefogyni csak kitartással és egészségesen érdemes. Kifogást azt talál csak, aki akar. Tudom, az otthoni torna nem jön be senkinek, mert ahhoz nincs elég késztetés, hogy rendszeresen csináljuk. A diéták pillanatnyilag segíthetnek, de sajnos sanyargatás árán, mert... »

Jó tudni! Az alkoholfélék kalóriatartalma
A cikkben megtalálhattok egy táblázatot, ami segít eligazodni a különböző alkoholos és alkoholmentes italok tápanyagtartalmában. »
Minden jog fenntartva © 2022, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.