Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: Sikeres fogyózók

Mint egy hordó végtagokkal...

Senkinek sem jó érzés, mikor a teste egyben a saját börtöne is. Nem tudsz tőle szabadulni és egyre nő a depresszió. Mindig arra gondolsz: le kell fogynom, azután jönnek a "majd holnaptól" kezdetű mondatok. Egyszer, végre az életemben nem csak azt mondhattam, hogy majd holnaptól, hanem, hogy már három hete.

Világ életemben túlsúlyos voltam. Az apukám is ilyen alkat.
Félreértés ne essék, nem akarom a genetikára fogni a dolgot. Soha nem volt olyan időszak az életemben, amikor azt mondhattam volna, hogy meg vagyok elégedve a súlyommal.
Szörnyű érzés volt, mikor gyermekkoromban az osztálytársaim csúfot űztek belőlem a súlyom miatt. Nem vettem fel a sértéseket, legalábbis próbáltam nem mutatni. Aztán eljött a gimi, a BMI-m változatlanul túl magas volt.
Aztán jött az a bizonyos nagy szerelem.
És ahogy az lenni szokott, én is meghíztam, még jobban. 98 kg voltam, amikor azt mondtam magamnak: "Ancsika, ezzel le kell állni, úgy nézel ki, mint egy hordó kezekkel és lábakkal"! Na és persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy séta közben kivert a verejték és fulladtam.
Elkezdtem fogyózni, csak U1 ételeket ettem. Úgy is fogalmazhatnék, hogy kb. három hónapig virslin, natúr joghurton és kefíren éltem.
Közben a szerelemnek vége lett, -2 kg volt az eredménye, viszont még elszántabbá tett. A végeredmény 78 kg. Nem mondom, hogy könnyű volt, és azt sem, hogy jelen pillanatban elégedett vagyok a súlyommal, csupán annyit, hogy örülök neki, hogy volt kitartásom.
Azóta sikerült felszednem az ünnepek alatt 4 kg-t. Már három napja újra diétázom, ezúttal a kalóriaszámlálásos módszerrel.
Minden vágyam, hogy legalább egyszer az életben azt mondhassam, hogy a normál testsúlyú emberek közé tartozom és ne kelljen fél napig nadrágot keresnem, ami feljön rám.
Ha elérem a 68 kg-ot, ez az álom valóra válik.
(A cikket beküldte: Ancsika000)Fogyás: A Titok - 1. rész
Gyerekkorom óta duci voltam, a szüleim hajlamosak voltak mentegetni engem a már jól megszokott duci kifogásokkal, miszerint: betegségtől, gyógyszerektől hízott meg, ilyen a genetikája is, szegény nem tehet róla... Én pedig elhittem. Elhittem azt is, hogy nekem az... »

Metropolitan diéta
Maria Callas is ezt csinálta A Metropolitan diéta híres (főleg amerikai) szinésznők diétája volt a hatvanas években, ma már inkább csak a múlt idő jellemzi. Sok más egykor divatos fogyókúrával együtt feledésbe merült. »
Minden jog fenntartva © 2021, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.