Kategória: Sikeres fogyózók

Megvalósult álom…

Megvalósult álom… Nagyon örültem neki, mivel mostanában rémálmaim voltak, ami valószínűleg annak a következménye, hogy megint közeleg a strandszezon. Már most tudom, hogy kimaradok majd a nagy gondtalan fürdőzésekből, mivel idén is az rontja el a kedvemet, hogy mennyire narancsbőrös a combom, és hogy a szomszéd pokrócon fekvő lány sokkal karcsúbb, mint én. A múltkor például azt álmodtam, hogy fürdőruhabolt előtt sétáltam és kinevetett a próbababa.

De tegnap nem ez történt. Tegnap egy gyönyörű meseszerű helyről álmodtam. Egy kertben sétáltam, aminek a közepén egy tó volt, tele aranyhallal. A bejárat előtt hatalmas terasz volt, amin gyönyörű virágok sütkéreztek a napsütésben. Az ajtóban egy nagyon kedves asszisztens várt rám. Mielőtt megkérdezhettem volna, hogy hol vagyok, bemutatkozott és azt mondta, tudja, hogy mi nyomaszt engem mostanában. Egyből a strand jutott az eszembe és arra gondoltam, hogy gőze sincs, mennyi feszült pillanatot okozott ez már nekem. De ő elmosolyodott és annyit mondott, hogy higgyem el, tudja. Mindezt olyan kedvesen tette, hogy elhittem. Kérte, hogy bízzak benne, mert szeretne mutatni valamit, ami meg fogja oldani a problémámat. Nem akarok szobabiciklizni, miközben hatszáz méter fóliával vagyok körbetekerve, mondtam. Ő csak annyit válaszolt, hogy ne izguljak, és egy káprázatosan szép rendelőbe vezetett. Ott egy doktornő fogadott, aki rövid ismerkedős beszélgetés után megkérdezte, hogy miket szoktam enni, mik a kedvenc ételeim, és adott egy-két hasznos tanácsot. Miután lefeküdtem az egyik ágyra, a doktornő néhány hosszú tűt szúrt oda, ahonnan mindig is le akartam fogyni. Elmondtam a fölös kilóimmal kapcsolatos szorongásaimat, amiken ő csak mosolygott és biztosított, hogy idén nyáron már nem kell aggódnom. Nagyon nyugodt voltam, a tűszúrást nem is éreztem. Megkérdeztem, hogy mi ez pontosan. Ez egy olyan eljárás, válaszolta, aminek segítségével fájdalommentesen fogja a zsírpárnákat eltűntetni rólam. Elektrolipolízis a neve. És meddig hat, kérdeztem. Nagyon sokáig, felelte, mert miután átalakulnak a zsírszövetek, később nem tudnak megtapadni azon a részen, ahonnan eltűntek. Nagyon jól éreztem magam, mert tudtam, hogy végre önfeledten fogok nyaralni. És mennyi idő kell még ehhez, kérdeztem izgatottan. Még hétszer fogunk találkozni. Ilyen kevésszer, lepődtem meg. Ahogy ott feküdtem az asztalon, azon tűnődtem, hogy miért nem hallottam még eddig erről az eljárásról. Elektrolipolízis. Elektrolip… és megszólalt az ébresztőórám.
Nagyon jó kedvvel ébredtem, mert valahogy bíztam abban, amit álmodtam. Ahogy kezdtem ébredezni és tisztult a fejem, ez az eufórikus érzés kezdett elmúlni, de azért, gondoltam, rákeresek az interneten arra az egyetlen szóra, amire emlékeztem az álmomból: elektrolipolízis. Így találtam rá a Benyovszky Orvosi Központra, fölhívtam őket, és egy héten múlva el is mentem oda. Mikor beléptem a kertjük ajtaján nem kis meglepetés fogadott, ugyanis a kert közepén volt egy gyönyörű tó, amiben aranyhalak úszkáltak. A bejárati ajtó előtt hatalmas terasz volt teli virágokkal, és az ajtó már nyitva várt, ahol egy kedves asszisztens fogadott…


További információkért látogasson el az alábbi weboldalra: www.orvosikozpont.hu

Cím: 1089 Benyovszky Móric utca 10.
Telefon: (+36 1) 786 30 45, 0630 336 51 61
Email: benyovszky@somnocenter.hu
(A cikket beküldte: orvosikozpont)


Ha én meg tudtam csinálni, akkor te is képes vagy rá
Ha nekem megy, akkor neked miért ne menne? Te is képes vagy rá, csak meg kell találnod a megfelelő motivációt. Keresd magadban, ott legbelül és nézz körül, hogy mi az, amit nem szeretnél elveszíteni! Ha ez meg van, akkor kezdheted is az új életedet. :) Mert ez nem... »

Amit a koplalásról feltétlenül tudnod kell
A legtöbb ember a fitness ipar hatására erősen hisz abban, hogy a leggyorsabb eredményhez a koplalás vezet. Ha Te is így vagy vele, ne érezd rosszul magad, mert nem Te tehetsz róla. Sajnos a fitness ipar szereplői – még az elismert „guruk” is... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.