Kategória: Sport és mozgás

Az Aviva-módszer bemutatása

Nőiességünk számtalan örömmel és szépséggel áld meg bennünket, a női létnek vannak azonban kínokkal és szenvedésekkel teli napjai is. Az Aviva-módszer segítségével magunk vehetjük kezünkbe ezek irányítását.

Mikor jön már meg végre? S ha nem, miért nem? Mit tegyek, hogy még a nyaralás megkezdése előtt véget érjen? Miért kínoznak a görcsök? Kérdések, melyek a nők nagy részének okoznak sokszor nem kis fejfájást, hiszen a menstruáció megléte vagy kimaradása egyaránt jelenthet megkönnyebbülést, illetve problémát. Igen, de hogyan változtassunk rajta? Sok esetben a hormontartalmú gyógyszerek hoznak átmeneti megoldást, ám van, amikor ez sem segít. Létezik azonban egy metódus, mellyel életünk "piros betűs napjai" új értelmet kapnak.


Aviva Gabriella Steiner - Fazekas Gabriella néven született 193o-ban, egy bicsérdista tornász házaspár gyermekeként. Gyermekkorát szinte a tornateremben töltötte. Kisgyermekként kezdte el a tornát, és a balett tanulását. Tizenhat évesen a többi árván maradt gyerekkel együtt Palesztinába került. Új hazájában is folytatta a torna tanulását, gimnasztika szakos tanár lett belőle. Előbb balerinaként, majd tornatanárként dolgozott.
Szüleitől hallott egy régi görög mondást: ”Ha nem tudod meggyógyítani magad, akkor cseréld le az edződet vagy menj el orvoshoz”. Minden egészségügyi problémáját tornával, úszással igyekezett megoldani.

Tíz évig dolgozott olyan mozdulatokon, amelyekkel a fogamzást lehet befolyásolni, akkor eredménytelenül.
Újabb tíz év elteltével, amikor idősebb hölgyeknek tartott tornaórákat, kitalált egy olyan mozdulatsort, amely az alhas behúzására és a csípő előrebillentésére épít. A mozdulatsortól a csökkent hormonszint megemelkedését remélte. Egy másik tornacsoportjába is bevezette ezt az új mozdulatsort, és ott is bejött az eredmény.
A mozdulatokat céltudatos munkával, nagy odafigyeléssel továbbfejlesztette. Harmincéves kitartó kutatómunkával kidolgozta az „AVIVA MÓDSZERT”. Ezekkel a vérkeringést serkentő, illetve az alhasi-, medencei-vérkeringést rendező gyakorlatokkal a nők szinte minden problémájukon tudnak segíteni (rendeződik a menszesz, eltűnnek a kellemetlen görcsök, helyreáll a hormonműködés, eltűnnek a klimax zavaró tünetei, stb.). A gyógyulás természetes úton, saját hormon segítségével történik.


Fél óra egészség

Az AVIVA-MÓDSZER két különböző gyakorlatsorból áll. Az Egyszerű Módszer 18 gyakorlatot tartalmaz, s 30 percet vesz igénybe. Ha valaki idő hiányában nem tud ennyit szánni a mozgásra, elvégezheti a Rövidített Módszert, mely 11 gyakorlatból áll, s időtartama csupán 15 perc. A gyakorlatokat mindkét esetben adott ritmusban, zenére, megállás, pihenő nélkül kell végezni.
A módszer kiválasztott gyakorlatsorát hetente kétszer ajánlott végigtornázni mindaddig, amíg a probléma meg nem szűnik.

Nem csak nőknek!

Talán meglepő, de az AVIVA-MÓDSZER férfibajokra is kínál megoldást. Az urak számára kifejlesztett gyakorlatokkal természetes úton orvosolhatók a potenciazavarok, a prosztataproblémák, sőt a gyermekáldásban gyakran problémának bizonyuló spermium életképesség is növelhető vele.

Az AVIVA MÓDSZER két kötetben jelent meg, nagy segítségére a nőknek és a férfiaknak. Csodálatos visszajelzések vannak, beszámolnak - ciszta elmúlásról, mióma elmúlásról, havi ciklus rendeződésről. A legcsodálatosabb, hogy babát vár több olyan asszony, aki eddig ezt nem remélhette. A férfiak visszajelzései is nagyon figyelemreméltóak.

Remélhetőleg az AVIVA MÓDSZER egyre szélesebb körű elterjedése egyre több embernek ad segítséget. Nagy előnye az AVIVA MÓDSZER-nek, hogy a gyakorlatok elvégzése nem igényel semmilyen különösebb létesítményt, szakosztályt, bárhol végezhető - otthon, várakozás illetve utazás közben, stb.
Jó gyakorlást!

Szerző: Tóth Lívia
A szerző a cikk közléséhez hozzájárult.

További információ:
www.avivamodszer.hu
(A cikket beküldte: apokrif)Akkor futunk, ha lőnek
Múlt nyáron, a postából kijövet, a keresztlányom felszólított, hogy szaladjunk! Hát szaladtunk kézen fogva, nagyon gyorsan, le a rövid lejtőn és a végén ugortunk egyet, sikítottunk is hozzá. A húgom és a barátnőm jöttek utánunk és megjegyezték, hogy ilyet sem... »

Almanapok – Ötletek és eredmények
Három almanap alatt 4 kg-ot fogytam. Ennek a tapasztalatát szeretném megosztani másokkal, biztatásul. Közben alkalmazható apró praktikákról is írtam benne, amitől könnyebb lesz annak, aki rászánja magát. Nem tudom, jó helyre küldtem-e be, de új vagyok, és még... »
Minden jog fenntartva © 2023, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.