Kategória: Sikeres fogyózók

8 hónap: -50kg

Az én történetem 7 éve kezdődött. Immár 2 éve tartom a súlyom sikeresen.
-50kg: büszke vagyok rá! Olvasd el a történetem, ha tetszik próbálj ki hasonlót, de nem mondom, hogy ez a tuti megoldás, inkább tuti szenvedés. Így utólag én már csak nevetek a nehéz napokon, bezzeg mikor átéltem....


7 évvel ezelőtt elkezdtem a testépítést. Sajnos csúfos vége lett, a növesztő szereknek köszönhetően alig 1 év alatt 90 kilóról 130 kilóra híztam és innen nem volt megállás 152 kilóig.

Gyerekkorom óta sportoló voltam, így elviselhetetlen volt a túlsúly, de erőm nem volt leadni. 4 évig szenvedtem és hetente kezdtem új diétákba, de hiába.
Aztán elhatároztam, hogy magamnak találok ki egy jó diétát. Elég drasztikusan fog hangzani:
A pékárukat teljesen kizártam az étrendemből. A szénsavas italokat úgyszintén, főleg szénsavmentes ásványvizet ittam.
21 kg/hó a rekordom. Ekkor első 15 napon 15 danone activia joghurtot, a második 15 napban pedig napi egy riomare tonhal bébirépa és zöldborsó konzerv keveréket ettem. Tehát két étkezés közt mindig eltelt 24 óra!
Volt sírás, nem tagadom,de nekem a gyors fogyás volt a cél és nem bánom. Többnyire a hal, a zöldség és a joghurt alkotta az étrendem majd 1 évig, és szépen fogytam.
Mozogni szinte semmit sem mozogtam, kamionozok,tehát gyakorlatilag ülő munkát végzek. Persze nem tudtam egyfolytában tartani a diétát, 2-3 hónap volt amikor eldőlt minden, a többi hónapban ingadozott a súlyom.
Ma is nagyon kell figyelnem a súlyomra, de amilyen könnyen hízok, olyan könnyen le is dobok kilókat. Ha hasonló sanyargatásba kezdesz és megszédülsz, azonnal egyel valami normálisat, kiadósat,de ne túl sokat. Én onnan tudtam, hogy fogytam 5-6 kilogrammot, hogy remegtem. Szóval elég durva, de egészségileg jól vagyok, semmi mellékhatása nem lett a hízás-fogyásnak, legalábbis az orvosok szerint. Ha ezt nem is próbálod ki (én nem is ajánlom!) illetve, minden más diéta kudarc lett, akkor ülj le és beszéld meg magaddal, hogy mit akarsz, és találj ki magadnak diétát, ne mástól várd a megoldást!
(A cikket beküldte: st22-lacika)Talán sikerül
Fogyókúrába kezdtem, talán most sikerülni fog, amit terveztem. Újévi fogadalomnak indult, de most már elég komolyan gondolok az álomsúlyra. Mindenki olyan jól néz ki, én miért nem tudom megvalósítani? Nem, nem én is képes vagyok rá, csak elhatározás kérdése. »

Harvey-féle tojáskúra
Csak orvosi ellenõrzés mellett alkalmazható. A 6. nap után legalább egy nap szünetet kell tartani! Figyelem! A tojáskúrák veszélyesek, mindenképpen csakis kellõ odafigyelés és ellenõrzés mellett alkalmazzuk! »
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.