Kategória: Sikeres fogyózók

- 43 kiló 1 év alatt.

Én nem voltam világ életemben kövér. 2000-ben a terhességem alatt 55 kilóról 110-re híztam. Igen, dupláztam a súlyomat. Bevallom, rengeteget zabáltam, ittam a cukros üdítőket. Szóval mindent megtettem azért, hogy jól meghízzak. Emellett lusta is voltam, mert általában a kedvenc sorozataim előtt ültem és eszegettem valamit. Persze utáltam kövér lenni, és vártam a csodára, hogy hátha vissza változom valamikor. No, de nem sokat tettem érte, inkább csak próbálkoztam néha amikor már nagyon zavart, hogy dagi vagyok!

Az elmúlt 12 évben mindenféle fogyókúrákat próbálgattam, igen, csak próbálgattam, mert általában 1-2 hónap után mindig feladtam. Volt hogy a 110 kilóból lefogytam 10-12 kilót, de valahogy utána nem akart tovább menni. 12 éven át minden egyes szilveszterkor az volt az újévi fogadalmam, hogy idén bizony lefogyok, de valahogy sosem jött össze. Aztán múlt évben már februártól foglalkoztatott a gondolat, hogy valamit tennem kell, mert én így nem vagyok boldog! Nem érzem jól magam. Elkezdtem a hoxa.hu oldalra járni, és több egészséges életmódos oldalt is látogattam. Legalább egy hónapon át csak olvastam, hogy ki hogyan és mivel fogyott le. Aztán rádöbbentem, hogy rajtam csak az életmódváltás segít. 2012. május 1-én kezdtem el. Napi szinten nyomtam Rubint Réka napi 20 perceseit, persze eleinte örültem, ha 1x20 percet végig tudtam csinálni. Elhagytam a fehér lisztet, a cukrot. Elkezdtem írni, hogy melyik nap mit ettem és persze számoltam a kalóriákat. Napi 1200 kcalt sosem léptem túl. Ja és este 18 óra után már semmi kaja nincsen, csak víz! Az első héten leadtam 7 kilót, ez nagyon nagy motiváció volt. Aztán teltek a hónapok, Rubint Rékából már hetente 5x1-1.5 órát csináltam és a 18. kiló leadása után már hetente 2-3 alkalommal elmentem futni is (2-3 km). Az ismerősök ekkor kezdték el észrevenni, hogy fogytam, pedig már közel 20 kilóval voltam kevesebb. Karácsonyra már -25 kilóval voltam kevesebb, mint májusban, amikor kezdtem. Nagyon örültem, mert végre lehetett rám divatos ruhákat is kapni. És lássatok csodát, nem álltam meg itt! Azért nem, mert a 8 hónap alatt annyira megszerettem a mozgást, hogy már nem tudok úgy lefeküdni aludni, ha nem érzem az izmaimon, hogy dolgoztam, ha nem érzem azt, hogy nemcsak a fejem van elfáradva, hanem a testem is kellemesen fáradt. Májustól kettlebellezni is elkezdtem, minden reggel 33 perc, ezzel indítok! Aztán délután meló, főzés, gyermeknevelés és kutyaséta után jöhet a jól megérdemelt 1.5 órás Rubint Réka. Pontosan 13 hónapja csinálom ezt, jelenleg 67 kiló vagyok, és most már a crossfitt felé is érdeklődöm. Iszonyatosan jól érzem magam a bőrömben! Rengeteg inspirációt kaptam ettől az oldaltól is, ezért írtam le az én történetemet! Sok kitartást kívánok mindenkinek. Higgyétek el, hogy meg lehet ezt csinálni!
(A cikket beküldte: Ruella)120 kg -> 107 kg -> jelenleg 69,5 kg
Nagyon sokat gondolkodtam, hogy milyen címet is adjak fogyásom történetének, de azt hiszem, ennél lényegretörőbb nem is lehetett volna. Figyelemfelhívó és még jó matektudás sem kell ahhoz, hogy az ember utána számoljon, hogy ez a csaj (vagyis én) mennyi kilótól... »

3x5 napos étrend
Folyamatosan 3x meg lehet ismételni. »
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.