Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Sikeres fogyózók

-33 kg két év alatt

Óriási nadrágok. Zubbonyszerű fölsők. Kerekded arc. Óriási has. Önkínzás. Önsajnálat. Gúnyos tekintetek. Szégyenteljes érzés egy helyes fiú mellett. Ezt mind-mind nagyon jól ismerem. Vagy csak ismertem?

Kötelességemnek érzem, hogy megosszam veletek fogyással kapcsolatos tapasztalataimat. 2006 őszén 102 kg helyett, egy utazásnak köszönhetően, 98 kg-mal érkeztem haza (sok-sok séta, este 1 hamburger). Ráálltam a mérlegre, elhatároztam, hogy nem engedem neki többé, hogy háromjegyű számot mutasson. Rendkívül elszánt voltam. Norbi könyvét mégegyszer elolvastam, és semmi nem állhatott az utamba, még a gonosz, gúnyolódó osztálytársaim sem. Sőt: motiváltak. Elkezdtem rendszeresen mozogni, de nagyon ügyeltem rá, hogy ne erőltessem meg magam, és örömet keressek a mozgásban, kínszenvedés helyett: Norbi dvd, szállítgatás helyett, séta. 100 kg-os éveimben reggel egy falatot sem bírtam lenyelni, azonban változtatnom kellett ezen a rossz szokáson, és a vacsorám mennyiségét, reggel ettem meg. No persze ezt is csak fokozatosan változtattam meg. A vacsorákat eleinte nagyon nehéz volt kihagyni, de a reggeli reményében, könnyebben lemondtam róla. 1-2 hónap után lement 10 kiló. Nagyon büszke voltam és még elszántabb. Folytattam mindent ugyanúgy. Kenyeret száműztem, vagy szigorúan reggel ettem. Az iskolában kapott "pofonokat" evés helyett, mozgással "hűsítettem". Én, aki azelőtt, még a sarki boltba is nehezen sétáltam el. Cd-re táncoltam, tomboltam, iszonyú jól éreztem magam közben.
Most időben ugrok egy nagyot 2007 nyarára, amikor a mérleg, aki ellenségből, hű barátommá vált, már csak 75 kg-ot jelzett. Rákaptam a futópadozásra, azóta is gyorsgyalogolok, ami a kedvenc sporttevékenységemmé vált. Teljesen normálisan étkezem azóta is. Bőséges reggeli, akármit ehetek reggelre, ebéd valami egészséges hús zöldségekkel, vacsora barack, ananászlé. De 2 napja például palacsintát ettem ebédre. Sosem szabad arra gondolnod, hogy fogyókúrázol! Nem szabad időben meghatároznod a fogyást (pl.: 1 hónap alatt 5kg-t akarsz lefogyni)! Ha néha bűnözöl, ne legyen lelkiismeret-furdalásod, utána folytasd a megszokott életviteledet ugyanúgy! Az ételt régebben imádva gyűlöltem. Most már nem azért élek, hogy egyek. Így sokkal nagyobb örömet okoz az evés. Most 2008. augusztus 21-én 70.3 kg-ot mutatott a mérleg. Betartotta az ígéretét. -33 kg közel 2 év alatt. Bárkinek nagyon szívesen és örömmel adok tanácsot! Tényleg nem lehetetlen!!!
(A cikket beküldte: pesszimista)Fogyás éhezés nélkül, avagy 2 hónap után 2 ruhaméret
Egy újabb fogyókúrás történet. Nem mondom, hogy különlegesebb vagy jobb, mint a többi, de ha valaki elolvassa és csak egy ember azt mondja, ezt én is meg tudnám csinálni, akkor már megérte megírni. Kívánok mindenkinek sok-sok mínusz kg-ot! »

Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
A 90 napos diétáról általában egy egy oldalas leírás kerül a kezünkbe. A kezdetek már nehezen indulnak, hiszen nehéz bizonyos ételekről eldönteni, melyik napra passzolnak és a java még csak ezután következik, szinte minden napra jut egy kérdés. Ebben próbálunk... »
Minden jog fenntartva © 2020, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.