Kategória: Sikeres fogyózók

Reagálás a "Miért nem tudsz lefogyni: ezért!" című cikkre

A cikk szuper, gratula az írónak. Az igazi fogyást okozó fő motivációkat szembeállítottam egymással. Nézzük egy kicsit a VALÓDI MOTIVÁCIÓS okokat... Önmagunkat kell legyőznünk és talán ez a legnehezebb! Attól soha nem leszel sikeres fogyizó, hogy mindig azon agyalsz, ki, mit gondol a testedről...

A "Miért nem tudsz lefogyni: ezért!" című cikkhez kattints ide!

Az egyik szemem sír, a másik nevet.. Az igazi fogyáshoz az kell, hogy le tudjuk önmagunkat győzni, hogy tudjunk az akaratunkon uralkodni, amikor kinyújtjuk a kezünket a nasis zacskó után.
Olvasva a cikket egy kicsit olyan érzésem támadt, hogy minden mindegy, csak fogyjunk már le, hátha többen megnéznek minket. De jó is lenne... Szuper!
Nos, itt a csapda. A legnagyobb motivációnak annak kell lennie, hogy önmagunkat képesek vagyunk-e legyőzni! A harc a kilók ellen az egyik legádázabb küzdelem. Ezért csak a tudatos énünk tudja leigázni, a habzsoló, mohó énünket. Ez az igazi motiváció kulcsa.
Amikor én aktívan fogyóztam, soha nem érdekelt, mit mond a Julcsi, Piri, Klári, Pali, Sanyi, mindig az járt a fejemben, hogy képes vagyok önmagamat legyőzni! Ez a legnagyobb motiváló ERŐ! ÖNMAGADAT LEGYŐZNI!!! Ha erre képes, vagy nagyon jó eredményeket fogsz elérni az élet minden területén! A harc, ami a fogyást elősegíti, edzi a jellemet. Amikor már sokat fogytam, akkor is az volt a fő öröm, hogy éreztem, egyre energikusabb vagyok. Elkezdtem aktívan Body Buildingezni is. Anno soha nem gondoltam magamról, hogy én testépítő leszek. De a zsírok bilincseiből való kiszabadulás akkora lelki, fizikai energialöketet adott, hogy úgy éreztem a világot kifordítom a sarkaiból. És EZ AZ IGAZI MOTIVÁCIÓ arra, hogy sikeres legyél, sőt győztes az alattomos zsírtömegek felett!
Kedves fogyni vágyó Hölgyek! Urak!
A siker záloga ebben rejlik, ez az egyik fő irány. A másik fő ág az egyszerűségben rejlik. A "fogyi-ipar" nagyon sok módszert ajánl. Persze ezek többsége semmit sem ér, mert ha ezek a dolgok hatásosak lennének, akkor nem lenne elhízott ember a világon.
Az egyszerűség elve segíteni tud, hidd el. Nem kell semmi hókuszpókusz, ha a vitamin beviteledet komplex készítménnyel, megadózisú C-vitaminnal, lúgosító eljárással maximalizálod, valamint a cukrot, finomlisztet kerülöd, sőt még egy kicsit mozogsz is, már nagyon sokat tettél az egészségedért!!!
Sokan bíráltak, hogy 6 év alatt fogytam le 30 kilót, igen hosszú menet volt, de tudatilag úgy megedzett, hogy az életben is sokkal sikeresebb lettem, megtanultam a kitartás, következetesség miatt a céljaimat hogyan valósítsam meg. Lehet, hogy csak 6 év alatt fogytam le, de az, amit tudatilag nyertem, az sokkal több mindennél.
Ezért is tudok napi kettő órát intenzíven edzeni, amikor meg elkezdtem ezt az egészet, az első emeletre sem tudtam megállás nélkül gyalog felmenni és csak 31 éves voltam! Most 37 vagyok, de fiatalabbnak érzem magam, mint anno. Tehát ne azzal törődjetek, hogy ki néz meg benneteket és ki nem, hanem az legyen a cél, hogy legyőzd önmagad!
Ha MAGADBAN hiszel, mindent elérhetsz az életben. A fogyókúra, az életmódváltás ehhez nagyon jó iskola. Legyen szerencsétek, TUDD, hogy képes vagy rá. Harcra fel! Sok sikert!
(A cikket beküldte: Gergő73)8 hónap: -50kg
Az én történetem 7 éve kezdődött. Immár 2 éve tartom a súlyom sikeresen. -50kg: büszke vagyok rá! Olvasd el a történetem, ha tetszik próbálj ki hasonlót, de nem mondom, hogy ez a tuti megoldás, inkább tuti szenvedés. Így utólag én már csak nevetek a nehéz napokon, bezzeg mikor átéltem.... »

Harvey-féle tojáskúra
Csak orvosi ellenõrzés mellett alkalmazható. A 6. nap után legalább egy nap szünetet kell tartani! Figyelem! A tojáskúrák veszélyesek, mindenképpen csakis kellõ odafigyelés és ellenõrzés mellett alkalmazzuk! »
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.