Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: Sikeres fogyózók

Brizzy sikertörténete (-50 kg)

Összesen 50 kilót fogytam. A történet nem különbözik az átlagostól. Mindig "pufi" gyerek voltam, akit így is csúfoltak a suliban.
Ehhez hozzájárult egyfajta rossz szülői hozzáállás, hogy "a sport csak a buta embereknek való, mert másképp nem boldogulnak", olvass helyette (=nem mozgás).


Persze próbálkoztam mindennel, és mind mint yoyo diéta végződött, mert csak lefogyni akartam, de nem megváltoztatni az életstílusom, nem akartam lemondani a fehér kenyérről, a csokirol, a magyaros pörköltekről,rántott húsrol, stb.

Mégis, mellette KETSEGBEESETTEN KERESTEM A MEGOLDÁST. Mint keresztyén rengeteg részt találtam a Bibliában, ami a mozgásra, a mértékletességre, a falánkságra, a lustaságra, és annak ellenkezőjere, a szorgalomra, a kitartásra vonatkozott. Ezek adtak lelki támaszt és erőt a kitartásra, és minden pozitív dologra, ami szükséges volt ehhez a fogyókúrához. És tavaly tűnt fel egy ausztrál gyógyszerész, aki kifejlesztett egy shake-et, ami az eddigiekkel ellentétben ÍZLETES VOLT, amellett nemcsak a vitaminokat és ásványi anyagokat keverte be minden egyes shake-be, hanem a nagyon fontos olajakat is, a metabolizmus elősegítésére. És a shake az Atkins-féle proteinon és lowcarbon alapul!!!

Ez működött!!! Már az első héten 6 kilót fogytam. Az elmúlt 10 hónapban egészen pontosan 40 kilót!!! A 6XL-es méretrol lementem L-sre, a 60-as nyakmeretrol 44-re, a derékszíjam 150 cm-ről 104 cm-re. Még további 15 kiló van hátra.
Persze nem csak a diéta, hanem a NAPI EDZÉS IS FONTOS!!!!!
5 PERC mozgással kezdtem a szobabiciklin, amit fokozatosan ahogy fogytam - és ahogy több erőm lett - növeltem. Ma 2 es fél óra minden nap az edzési időm: 30 perc bicikli, 20 perc treadmill (nem tudom magyarul sajnos). Utaná súlyemeles kb. 100x, fekvőtámasz 60x, felülés 100x, meg minden egyéb ami csak mozgással kapcsolatos.
A pedométert(lépésszámlálót) állandóan viselem, még vasárnap a gyülekezetben is! Olyan karórát vettem amivel a szívverésem és a heartrate-t(nem tudom magyarul) tudom mérni, és 140-re felviszem.Mozgással kapcsolatos rendezvényeken veszek részt, legutóbb a szomszedságnak volt reggeli edzés INGYENES személyi trénerrel (ami 80-90 dollar, 1 ora egyébként). Ez újabb ismeretet adott a további edzést illetően.

Ma már nem hiányzik a fehér kenyér, a csoki, a pörkölt. Sokkal több energiám van.
De a legfontosabb: 3 hónappal ezelőtt szívszélütést kaptam, amiből az emberek ha felgyogyulnak is, maradandó károsodásuk van, mozgási, értelembeli. Az orvosaim és az ÖSSZES vizsgálat szerint komplett felgyógyultam belőle. Tudom, itt jön a szokasos kérdés: Nem a hirtelen fogyás és a sok mozgás váltotta ki? Az én válaszom nem sokat számit, de az orvosoké igen: Egyertelműen a fogyásnak, és a mozgásnak köszönhetem, hogy károsodás NELKÜL gyógyultam fel, és a korábbi köverseg, és főleg A NAGYON MAGAS VÉRNYOMAS (200/110) váltotta ki. Most a vérnyomasom a fogyásnak köszönhetően lement 120/78-ra!!

Még további 12 kiló fogyás van hátra, de tudom, a végére fogok járni, és a legfontosabb, mivel nem lefogyni akarok, hanem AZ ÉLETFORMÁMAT AKAROM MEGVÁLTOZTATNI, (MÁR MEGVÁLTOZTATTAM), tudni fogom tartani is a fogyást, mas szóval nem fogok visszahizni.

Hát ennyi a story. Egyébként képeimet a gyógyszerész kirakta kinagyítva a klinikájukon, mint ösztönző, főleg a férfiakanak, mivel ők nem nagyon ismerik el, még ha kövérek is, ami nagy hiba!!! Azóta már nekem is írtak, mennyire inspirálo számukra a fogyásom, és sok reményt ad nekik, de fontos, hogy a diéta önmagában nem működik, a mozgás önmagában diéta nélkül nem működik, A MOZGÁS+DIÉTA AZ AMI SIKERT ÉS FOGYÁST HOZ, ezek édestestvérek. A patikus írta az edzésrol, ne kötelességet lássunk a testmozgásban, hanem LEHETŐSÉGET, és ez nagyon-nagyon igaz, ezzel a hozzáállással teljesen más a napi torna, tapasztalatból mondom. A gyaloglást rendkivűl fontosnak tartom, a dokim szerint is a leghatásosabb mozgás a fogyásra.

Ha van bármi kérdésed, szívesen válaszolok,
üdv,
Csaba (Brizzy)
(A cikket beküldte: Brizzy)A százhuszonötezer-kétszázhatodik fogyástörténet. :) I.
Tudom-tudom, sokaknak elege van az ilyen történetekből. Azt gondolom, legfőképpen azoknak, akiknek nincsenek súlyproblémáik. :) Üzenem nekik: nem tudhatják, mikor, milyen formában lesznek érintettek a témában. (Egyébként ezt a cikket sem kötelező elolvasni. :D) »

Elkezdem!
Már nagyon sokszor elhatároztam, hogy na, most akkor lefogyok. De most tényleg megteszem. De először kezdjük az elején, ott, hogy hogyan lettem több mint 100 kiló. Szeptemberben meg arról fogok cikket írni, hogy megcsináltam, elértem a 75 kg-ot. »
Minden jog fenntartva © 2021, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.