Kategória: Sikeres fogyózók

Akupunktúra, maga a csoda!

Tudom, már sok sikersztorit olvastatok itt ezen az oldalon, de engedjétek meg, hogy én is leírjam röviden és tömören az én történetemet, amit az akupunktúrának köszönhetek. Azt, ahogyan sikerült lefogynom 24 kilót. Valamint, hogy az akupunktúrának köszönhetően végre nőnek érezhetem magam.

Először is, sosem tartoztam a vékony nők táborába, bár így utólag fényképeket nézegetve páran azért megjegyezték, hogy nem voltam rossz bőr fiatalon. Igaz, én sosem éreztem magamat annak, valószínűleg amikor az önbizalmat osztogatták, én nagyon a sor végén álltam.
Amikor megismertem mostani férjemet 2002-ben 60 kilót nyomtam. 2005.10.27-én terhes lettem Kisfiammal, akkor 75 kilóról indítottam a terhességemet és bíztam magamban, hogy nem fogok sokat hízni. 36. héten mutatott a mérleg 98 kilót. Igaz már bánom, hogy szülés előtt nem mértem meg magam, de miután megszültem a saját kis Csodámat 2006.08.09.-én, aki 3950 grammal született és iszonyú vizes voltam, rámerészkedtem a kórházban a mázsálóra. Hát volt meglepi, mert gyermek nélkül mutatott 98 kilót.
Na mondhatom mindennek éreztem magam, csak vonzó nőnek nem...

Amíg a kicsi csak szopizott, azaz hat hónapos koráig nem is foglalkoztam vele(2007.február), de utána már úgy gondoltam próbáljuk meg. 92 kilóról indultam, amikor elkezdtem a futást, level-diétát. Négy-öt kiló le is ment, de amikor visszatértem a normális, de ésszel táplálkozáshoz visszajöttek. Áprilisban olvastam először az akupunktúráról. 3-4 hónap alatt fogytak vele az emberek 15-20 kilókat. Hát ki nem örül ennek? Így belevágtam.
Találtam is egy olyat, aki nem óriási összegekért csinálta.
Hetente kellett járnom hozzá tűcserére, mert én a tartóstűket próbáltam ki először. Minden találkozáskor lemért, 90 kilóról indultam. Természetesen mikor elkezdtük közölte, hogy ezzel a módszerrel heti 0,5-1 kiló megy le. Első héten 3,5 kilót fogytam! Diétával, amit észre sem vettem. Keveset ettem, de egészségeseket és sokszor. Nem fájt a fejem és a gyomrom, nem voltam ideges, ami nálam nagy szó, ha nem jutok kajához. Volt olyan, hogy abból vettem csak észre, hogy éhes vagyok, hogy már korgott a gyomrom. Az első hónapban nyolc kilónak intettem pápát. 2007. augusztusában már 76 kilósan mentem nyaralni. Végre kezdtem nőnek érezni magam.
Azért azt hozzá kell tegyem, ilyen súlyveszteségnél kell a bőrnek is a karbantartás, hogy ne legyen csúnya, ezért eljártam köpölyözésre.
Szóval augusztusban már 76 kilóval vágtam neki a nyaralásnak és búcsúztam el a doktornőtől, aki mondta, hogy most már megszokta a szervezetem a tűket, így nem lesz gond.

Azóta fogytam még 8 kilót és még kb. öt kilótól megszeretnék szabadulni (igaz már kb. 6-7 hónapja), de ez már kicsit nehéz, mert azért hála az akupunktúrának is, ha bűnözök is nem hízok, de sajna ez az utolsó öt kiló nem akar megszabadulni tőlem. Lassan 8-9 hónapja ingadozok 66 és 68 kiló között. Ha odafigyelek 66 kiló, ha kicsit elengedem magam, akkor 68 kilót mutat az a fránya mérleg.

Szóval röviden és tömören az akupunktúra lényege, hogy nem vagy éhes, csökkenti az étvágyat, nem vagy ideges és feszült, gyorsítja az anyagcserédet és ha tényleg lelkiismeretesen csinálod és beiktatsz egy kis diétát vagy mozgást kellemetlenségek nélkül rövid időn belül érezni fogod a hatását. Én ha kicsit úgy érzem, hogy elszaladt a ló alattam, akkor megint megyek és tettem is be a fülembe.
Most vékonyabb vagyok, mint szülés előtt és az sem utolsó, hogy elég rendesen bűnöztem ünnepek alatt és lám csodát még sem híztam. Na jó, egy kilót..
A másik, de ez csak egy tanács, igyál sok folyadékot! A minimum napi két liter legyen és tegyél bele citromot, ami jó zsírégető. Plusz beiktattam heti egy lénapot.

Szóval én csak minden fogyni vágyó társamnak meleg szívvel tudom ajánlani, mert ha nem visszük a diétát túlzásba ez a legjobb és legegészségessebb módszere a fogyókúrának. Ja és mellékesen nem drága, mint a különböző csábító porok, ami mellett viszont koplalnod kell.

Röviden ennyi a sikersztorim és köszönöm, ha elolvastátok!
(A cikket beküldte: Csiga78)Változásom története
Sok elolvasott cikk és történet után, gondoltam én is megosztom veletek az enyémet. Az én történetem 2009 augusztusában kezdődött, egy nyaralás alkalmával, amikor egy beszélgetés megváltoztatta az életemet, hiszen kimondták azt, amit előtte senki, és ez elég volt, hogy belekezdjek… »

Inzulin-rezisztencia, Candida, hormonzavarok és fogyás
Ami miatt „tollat ragadtam” az az, hogy szeretném az eddigi tapasztalataimat megosztani mindazokkal, akik túlsúlyosnak érzik magukat és fogyni szeretnének, de még vagy nem kezdtek hozzá vagy nem voltak sikeresek. »
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.