Kategória: További fogyókúrás cikkek

A második kattanás

Jött egy második kattanás.
Ez azért jött, mert megelégeltem azt, hogy utánam nem súgnak össze illetve, hogy rólam nem beszélnek a férfiak és a nők. Tény, kicsit fiús lány vagyok, ezért próbálok csinos ruhákat felvenni, sminkelni. Fiúk között nőttem fel, közöttük mozgok most is. A haverok között én is csak egy haver vagyok és nem NŐ. Ezen változtatni kell.


Nem akarom, hogy csak haverként kezeljenek. Velem beszélik ki a nőket a srácok, tőlem kérnek véleményt, de nem rólam. Azt szeretném, hogy megnézzenek, rólam beszéljenek olyanokat, mint más nőkről. Jó tudom, tudnak a férfiak alpáriak is lenni, de jól esne, ha azt hallanám, hogy milyen jó fenekem lett vagy nagyon jól áll, hogy lefogytam, milyen formás lettem, esetleg flörtölnének velem, kikezdenének velem.
Nagyon rég nincs ilyen visszajelzés és ez hiányzik. Szeretek pasizni, jobban mondva szeretnék pasizni. Most ne arra gondoljatok, hogy könnyűvérű lennék, remélem, értitek. A visszaigazolás nagyon hiányzik.
Talán most, hogy belevágtam az életmódváltásba, jó úton vagyok. Szeretném ezt elérni. Anyám azt mondta, az a 6 kiló is látszik, ami már lement. Az is valami, de még nagyon sok van vissza. Kell az a sok önbizalom növelő bók. Ha nagyobb lesz az önbizalmam, talán jobban tudok nyitni az emberek felé is.
Minap is álltam a buszmegállóban, mellettem állt egy vékony, sportosabb, hosszú fekete hajú, csinos lány, mindenki őt nézte meg az autóból, nem engem, inkább arrébb is álltam. Azt szeretném, hogy engem nézzenek meg.
Nem elég az, hogy a barátok azt mondják, hogy milyen szép arcod van, de tudom, hogy testem egy hájtömeg. Ez a hájtömeg visszatart a pasiktól. Tudom, hogy nálam kövérebb embereknek is van párjuk, de ha így nem találok párt, akkor le kell fogyni a kilókat, akkor talán meghozza a szerelmet.
Na de sportra fel, jön a jó idő, jönnek a zöldségek és a gyümölcsök. Naná, hogy novemberre meg lesz a 70 kiló, ha törik, ha szakad!

A másik része a nők jelzéseiről. Mi nők nagyon tudunk féltékenynek lenni vagy épp cinikusan bájologni valakivel. Hajlamosak a barátnők, nem az igazat mondani a másiknak, hogy épp nem áll jól az a ruha, vagy épp híztál. Pedig épp a barátnőnktől várnánk az igazságot, hogy mondja meg a szemünkbe. De nem merik megmondani, nehogy megbántsák egymás kicsi lelkét. Sokszor látom az utcán, hogy a vékony lány felveszi a trendi ruhákat, ami neki jól áll és a kissé vagy nagyon molett barátnője is ugyanazt veszi fel, csak neki kilóg a hája, feszül, kicsi, kényelmetlen, de azért mert divat felveszi, ezzel majmolja a másik lányt. Emellett ahogy „nyalni” tudják ők egymást.. Borzalom.!
Az öltözködéssel nem volt bajom, mert mindig ízlésesen és a csúnya testet eltakarva öltöztem, sose vettem fel feszülős pólót, amibe látszódott volna mindenem, ha már egyszer „nem tökéletes” testtel áldott meg az isten vagy hagytam magamat elkövéríteni, akkor már ne mutogassam. Én ezt az elvet vallom. Fel lehet venni nekünk, kövéreknek is szép csinos ruhákat, csak ápoljon és eltakarjon. Nagyon tudunk irigykedni (főleg mi magyarok), amikor valaki lefogyott és nekünk nem sikerül. És persze nagyon tudunk kárörvendeni, amikor a másik meghízott. De az, hogy felálljunk és sportoljunk, vagy nemet mondjuk a zsíros, kalóriadús kajáknak és a csokinak, az nem megy. Csak a köpködés megy a másikra.
Szóval fiúk, lányok! Sport, zsírszegény ételek, gyümölcsök, zöldségek, sok ásványvíz és meglátjátok jönni fog visszaigazolás, jönnek a bókok, jön az önbizalom.
Szóval szeretném hallani barátoktól, barátnőktől, haveroktól-ismerősöktől és nem utolsó sorban a pasiktól, hogy milyen szép NŐ vagyok.
(A cikket beküldte: Drop)A ducikat is elveszik, ugye?
Kislánykoromban azt gondoltam, tudom, hogyan működik a világ. A kislányok először babákkal játszanak, aztán iskolába mennek, barátnőik lesznek, lassan felnőnek, hosszúra növesztik a hajukat, megnő a mellük, és ezzel egy időben megtetszenek a fiúknak. »

Spinning
Átélted már, hogy tekersz otthon a szobabicikliden és baromira unod? Hiába kapcsolod be magad előtt a televíziót, csak bámulsz, tekersz és egyáltalán nem élvezed, amit csinálsz? Ennek a módszernek leáldozott, itt az újrafejlesztett változata: a spinning! Mozgalmas... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.fogyokurak.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) fogyokurak.hu | WebMinute Kft.